To je to što me zanima!

Horor u beogradskom zatvoru: Splićanin završio na psihijatriji

Marko Nikolić je dva dana prije kraja prosinca razbio ogledalo WC-a, napao cimere iz ćelije komadom stakla. Jednog je izbo nanijevši mu teške ozljede, sebe je ubio, a Splićanin je doživio šok
Vidi originalni članak

Jedan od šestorice Splićana koji su zadržani u istražnom zatvoru u Beogradu ide psihijatru nakon što su ga smjestili u ćeliju s dvostrukim ubojicom Markom Nikolićem (43), piše Slobodna Dalmacija.

Splićanin je bio smješten s Nikolićem koji je ubio sina i suprugu ispred centra za socijalnu skrb te ozlijedio troje socijalnih radnika. Ćeliju su s još dvojicom dijelili desetak dana. Nikolić je dva dana prije kraja prosinca razbio ogledalo WC-a, napao cimere iz ćelije komadom stakla. Jednog je izbo nanijevši mu teške ozljede, nakon čega je sebi prerezao vrat.

BEOGRADSKI MEDIJI: Splitski huligani idu u zatvor, a potom će ih protjerati iz Srbije

Nikolić je umro dan poslije, cimer iz ćelije kojeg je ranio hitno je operiran i zadržan u bolnici, dok je Splićanin koji je od sredine prosinca prošle godine dijelio ćeliju s njima doživio šok zbog kojeg je upućen na tretmane specijalistu. 

Podsjetimo, Splićani su sudjelovali u obračunu navijača Partizana tijekom utakmice Partizana i Crvene zvezde. 

Idi na 24sata

Komentari 248

  • Uznik 23.01.2018.

    Neka ga zadrze za stalno

  • nikluk20 20.01.2018.

    samo ih zadržite.....ne trebaju nam takvi....

  • histria0@yahoo.com 20.01.2018.

    Srbija vam nudi slobodu ako se posrbite. I Šešelj se posrbio pa završio fakultet za 2,5 god. zato je onako pametan, luta po Beogradu širi mržnju i ubija ljude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare