To je to što me zanima!

Horvai: U Hrvatskoj ljudi odlaze prerano u mirovinu

Adras Horvai iz Svjetske banke kaže kako se Hrvatskoj predviđa rast od 0,5 posto, a nada se da će dogodine BDP rasti za 3 posto
Vidi originalni članak

Šef Ureda svjetske banke za Hrvatsku, Andras Horvai, u Rovinju je na konferenciji WinDays izjavio kako je Hrvatska među najlošijim zemljama u Europi po stopi zaposlenosti.
- Stopa zaposlenosti u Hrvatskoj iznosi samo 57 posto. To vam je najveći problem - kaže Horvai, koji dodaje da je problem u darežljivom sustavu socijalne skrbi, preranim odlascima u mirovinu i lošoj strukturi obrazovanja. Horvai je iznio podatak da Svjetska banka Hrvatskoj predviđa rast od 0,5 posto, a nadaju se da će dogodine BDP rasti za 3 posto.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • klaus1 23.04.2010.

    \"druže\" Horvai,dovedi svoje \"genijalce\" u Hrvatsku i osmisli \"strategiju\" da se otvori barem 100 000 radnih mjesta.A ne da ste nam poslali \"genijalce\"preobučene u \"konzultante\" koji su dodatno upropastili sve što je ostalo u RH.Naravno,oni još uvijek \"haraju\" našim prostorima i prodaju svoje (ne)znanje,naravno jer je to bio VAŠ uvjet,Hrvati su morali pristati da prihvate ove glupane,jer inače ništa od ulaska u EU.Jer kako da nas neokolonijalistički \"porobe\"?Najprije sve što vrijedi u RH,treba preko konzultanata UPROPASTITI.

  • mayhem26 23.04.2010.

    E pa dao Bog da ti otišo u mirovinu sa 90,pa nedočeko prvu penziju!

  • stari mudrac 23.04.2010.

    loš sustav obrazovanja--koja budala, možemo svi biti akademici, ako nas je \"200 odabranih\" opljačkalo i poslalo na burzu nezaposlenih

Komentiraj...
Vidi sve komentare