To je to što me zanima!

Horvat komentirao Bozanićevu poruku o obnovi: Struka mora reći što i kako, njihova je zadnja

Nemojmo usporavati zbog bespotrebne administracije, zbog administracije koja samo postavlja kočnice. Požurimo. Potrebno je zajedništvo koje traži obnova, poručio je Bozanić u Čučerju
Vidi originalni članak

Ministar graditeljstva Darko Horvat osvrnuo se na komentar nadbiskupa Josipa Bozanića koji je na božićnoj misi u Čučerju pozvao odgovorne da požure s obnovom nakon potresa. 

- Vapaj s oltara ‘požurite se’ je vapaj s kojim ja kao ministar svaku večer liježem i budim se svako jutro - rekao je Horvat, prenosi N1

ŽUPA POHODA BDM Pratite uživo: Božićnu misu u Čučerju predvodi Josip Bozanić

- Pred projektantima je vrlo zahtjevan posao i tako dugo dok struka ne kaže što i kako, dakle dok ne vele svoju zadnju riječ, ona prava, kako neki vole reći ‘masovna obnova’, neće ni početi - poručio je. 

Bozanić je na misi podsjetio kako je nužno ubrzati proces obnove i apelirao na odgovorne na državnoj i gradskoj razini da požure. 

'OBNOVA JE ZAPOČELA' Horvat: Imat ću obraza doći u Petrinju na godišnjicu potresa

- Nemojmo usporavati zbog bespotrebne administracije, zbog administracije koja samo postavlja kočnice. Požurimo. Potrebno je zajedništvo koje traži obnova, potrebni su zajedništvo i brzina. Požurimo svi zajedno da ne bi bilo sutra kasno - poručio je. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • patron 28.12.2021.

    vjerujte u struku !!!

  • MarijanGrdašić 27.12.2021.

    U Češkoj su obnovili cijeli jedan mali gradić u 6 mjeseci nakon orkana i tek nakon svega obnavljaju Crkvu. Kod nas obnovili Crkvu kako bi raja gledala u NEBO kada će konačno krenuti neka obnova nakon godine dana.

  • ZvonimirRadošević 26.12.2021.

    Taj čovjek mi ne bi ni šupu obnavljao. ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare