News

Komentari 14

Horvat komentirao Bozanićevu poruku o obnovi: Struka mora reći što i kako, njihova je zadnja

Horvat komentirao Bozanićevu poruku o obnovi: Struka mora reći što i kako, njihova je zadnja

Nemojmo usporavati zbog bespotrebne administracije, zbog administracije koja samo postavlja kočnice. Požurimo. Potrebno je zajedništvo koje traži obnova, poručio je Bozanić u Čučerju

Ministar graditeljstva Darko Horvat osvrnuo se na komentar nadbiskupa Josipa Bozanića koji je na božićnoj misi u Čučerju pozvao odgovorne da požure s obnovom nakon potresa. 

- Vapaj s oltara ‘požurite se’ je vapaj s kojim ja kao ministar svaku večer liježem i budim se svako jutro - rekao je Horvat, prenosi N1

- Pred projektantima je vrlo zahtjevan posao i tako dugo dok struka ne kaže što i kako, dakle dok ne vele svoju zadnju riječ, ona prava, kako neki vole reći ‘masovna obnova’, neće ni početi - poručio je. 

Bozanić je na misi podsjetio kako je nužno ubrzati proces obnove i apelirao na odgovorne na državnoj i gradskoj razini da požure. 

- Nemojmo usporavati zbog bespotrebne administracije, zbog administracije koja samo postavlja kočnice. Požurimo. Potrebno je zajedništvo koje traži obnova, potrebni su zajedništvo i brzina. Požurimo svi zajedno da ne bi bilo sutra kasno - poručio je. 

Najčitaniji članci