To je to što me zanima!

'Horvatinčić me nije ni pitao za žrtve, a more je crveno od krvi'

Njemački stomatolog i svjedok nesreće 16. kolovoza, za koju se okrivljuje Tomislav Horvatinčić, ispričao je kako ga nije ni pitao za žrtve, a čuo ga je da priča njemački jezik
Vidi originalni članak

Klaus Fuchs (45), krunski svjedok pomorske nesreće u kojoj su poginuli Talijani Francesco Salpietro i Marinelda Patella 16. kolovoza, ispričao je za Jutarnji list kako je, približavajući se svojom jahtom jedrilici, vidio da je voda crvena, vjerojatno od krvi. Nakon što je prešao na jedrilicu, ugasio motor i bacio sidro, vidio je muškarca na plavom brodu kako mu maše. Krenuvši prema njemu, vidio je žensko tijelo koje je plutalo u moru. Bilo je okrenuto leđima. Vidio je ozljede na licu. Njemački stomatolog siguran je da je žena bila mrtva. Kaže kako je na brodu bila i žena (op.a. Anica Đerđa Dilber) koja je plakala dok je muškarac telefonirao. Pitao ga je zove li policiju. Ne sjeća se je li mu odgovarao. Vraćajući se na svoju jahtu vidio je muško tijelo. Bilo je okrenuto prsima. Ponovno se vratio do glisera. Horvatinčić je, kaže, pakirao mobitele, satove i druge stvari u kovčeg. Njegova suputnica je pitala koliko ima ozlijeđenih. Poduzetnik nije ništa pitao iako ga je Klaus čuo da govori njemački. 

Više pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 87

  • optimist2 31.08.2011.

    Da li su svi bogataši takvi gmizavci i beskičmenjaci koji glume crve po podu? Tisuću puta se bar u svoje ime izvinjavam svim prosvjednicima koji su protestirali ispred Horvatinčićevog centra,a što su im ljudi svi vikali,sada je istina isplivala kao drek na površinu.Besramni nemoralni beštije zatrovali su čisto hrvatsko nebo.

  • anjica 31.08.2011.

    Žao mi trebe. Kolko god glumila samosvjesnu i uspješnu mladu damu ipak je samo žena od krvi i mesa. Ona je plakala dok je debil skupljao dragocjenosti po brodu.

  • Djmari 31.08.2011.

    vidi mu se na slikama duša.kakav je čovjek to.sociopat,psihopat,nekaj tak...a i RH nije ništa bolja.misli da šta je bolestan može sve i tako na foru se izvuči ili zato ke ima para i gradil neku "kuču"....dobit če par kuna kaznu,prekršaj i bogu mir.da su htjeli več bi bio u čuzi za prijašna djela.pa ima 4-5mtvih več na duši...sve to fak fak i fak -;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare