To je to što me zanima!

Horvatinčić se nije pojavio na sudu jer je otišao na operaciju

Bivše čelnike NK Croatije, među kojima je i Horvatinčić, terete da su od 1996. do 2000. za 119,7 milijuna kuna oštetili državni proračun. Rasprava je odgođena
Vidi originalni članak

Dokumentaciju o operaciji ramena u Švicarskoj Tomislav Horvatinčić će dostaviti naknadno. Na njegovu zamolbu odgođeno je ročište na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu na kojem se trebao jučer pojaviti. Horvatinčiću se zajedno s ostalim bivšim čelnicima kluba iz Maksimira, Mirkom Novoselom i Damirom Vrbanovićem, te nekadašnjim gradskim pročelnikom Borisom Orduljom sudi za utaju 119,7 milijuna kuna poreza i prireza od 1996. do 2000. godine. Sljedeće ročište u ovom slučaju zakazali su za 14. studeni. Već za ročište 6. rujna Horvatinčić je tražio odgodu zbog svog teškog psihičkog stanja. No sud je tad odgodio ročište iz drugih razloga.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • adebajor 18.10.2011.

    Čisti primjer funkcioniranja naše "pravne"države. Kriminalci slobodno šeću, a oni koji žele poštenu državu zatvaraju.

  • Car Mrgud 18.10.2011.

    U usporedbi sa ovim,Somalija je pravna država.Gledam ovu u čarapama,deklariranog ubojicu kojeg vole "suci" i mislim:za kog je poginuo Zadro?Koga je branio Jastreb,Gotovina? Za kog je poginulo 10ak tisuća ljudi koji su željeli slobodnu i svoju državu? Za korumpirane "suce" i poduzetnike ovakvog kalibra,za lopove i gnomove najniže vrste...Onom tko je pustio toga ljigavca,od sveg srca želim da mu se obitelj nađe jednom na putu...Sramota!

  • lolaZg 18.10.2011.

    zašto on ima putovnicu uopče ??? Ko ga je pustil preko granice ?? koja smo mi banana držva pa to je strašno :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare