To je to što me zanima!

Horvatinčića zbog korone neće operirati, a još ne može u zatvor

Kako bi mu termin trebao biti u vrijeme ili nakon završetka odgode koja traje do kraja siječnja, izgledno je da će dobiti i novu odgodu odsluženja
Vidi originalni članak

Tomislav Horatinčić još je prošle godine pravomoćno osuđen na četiri godine i 10 mjeseci zbog pomorske nesreće u kojoj je 2011. poginuo bračni par Salpietro, no u zatvor ove godine neće.

Njegov odvjetnik Velimir Došen za Novi list je potvrdio da  je Horvatinčiću zbog koronakrize do daljnjega odgođen operativni zahvat u Njemačkoj, a obavijest o novom terminu trebao bi dobiti 15. prosinca. 

JOŠ NE IDE U ZATVOR Horvatinčić još neće u zatvor jer tvrdi da se ne može operirati u RH, sutkinja traži vještačenje

Kako bi mu termin trebao biti u vrijeme ili nakon završetka odgode koja traje do kraja siječnja, izgledno je da će dobiti i novu odgodu odsluženja.

Horvatinčić je tek u trećem suđenju osuđen za tragediju u šibenskom akvatoriju, a nakon presude više puta mu je odgađan odlazak na odslužbenje zatvorske kazne zbog bolesti.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • manijak na dopustu 11.12.2020.

    Gdje su oni što pljuju po Sjevernoj Koreji?

  • Otorinac 10.12.2020.

    Još jedan sramotni šamar sustavu

  • TNT2 10.12.2020.

    Zatvorite sudca koji mu je odgodio zatvor neka sudac bude u zatvoru dok se Tomo ne izliječi i nema problema tko god te mafijaše tako štiti neka ide mjesto njih u zatvor dok se oni ne izliječe pa da onda vidimo ima li gdje u zakonu da je to neodgodivo ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare