To je to što me zanima!

Hrabra djevojčica: Pobijedit ću bolest zbog vaše potpore

Osječanka Ena Šarac (15) nakon brojnih poruka podrške još je više odlučna pobijediti tumor. Kaže da ne stiže odgovoriti na brojne poruke podrške koje joj stižu
Vidi originalni članak

Priča o dugotrajnoj borbi Ene Šarac (15) s tumorom na mozgu, objavljena u 24 sata, potresla je i pokrenula cijelu Hrvatsku. Telefon u njihovoj trošnoj kućici u Osijeku ne prestaje zvoniti.

- Kad vidim ovoliko reakcija na priču o mojoj bolesti, još više sam odlučna da pobijedim. Moja bolest više nije samo moja! Borit ću se i pobijediti - priča hrabra Osječanka. Kaže kako ni ne stiže odgovoriti na sva pisma.

>>> Više o brojnim ljudima koji su ponudili pomoć hrabroj Eni pročitajte u 24sata u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • KatarinaLovač Jemrić 31.03.2011.

    sretni!!I sve najbolje od srca ti želim!!!

  • NacrtaniVon Croatia 30.03.2011.

    Čitam danas u tiskovnom izdanju 24 sata da Eni naši lječnici preporučuju alternativna rješenja. Jedino takvo "alternativno" rješenje, koje trenutno postoji je esencijalno ulje kanabisa, koje dokazano ubija stanice raka. Molim vas da za više informacija pogledate dokumentarac na youtube-u "Run from the Cure". Znam iz pouzdanih izvora da djeluje, samo je pitanje koliko vrijedi ljudski život? Isplati li se biti uhapšen i zatvoren jer si nekome, ili sebi pokušao spasiti život? To neka svatko odluči za sebe. Ja znam što bih ja napravio.

  • giustizia 30.03.2011.

    Draga djevojcice, hrabro i optimisticno! Cekamo da TI za dvadeset godina budes predsjednica Republike !

Komentiraj...
Vidi sve komentare