To je to što me zanima!

Hrabri policajci Mario i Stjepan ženu (89) su izvukli iz bunara

Orahovica: Žena je bila u hladnoj vodi i držala se za komad cigle. Policajac Mario se ljestvama spustio u bunar. Promrzlu ženu su izvukli i odmah odvezli u Dom zdravlja
Vidi originalni članak

U Policijsku postaju Orahovica u petak u 8.30 sati stigao je poziv da je žena (89) pala u bunar. 

Policajci Stjepan Šebalj i Mario Bartolović nisu imali puno vremena za razmišljanje već su se odmah uputili u Ulicu Riječani. Kad su stigli u vodi u bunaru su vidjeli Anu Reder. Držala se za rub bunara, odnosno za komad cigle. Srećom od obilnih kiša i snijega, 30–metarski bunar bio je pun, tako da je žena bila na samo dva i pol metra od vrha. 

Policajci nisu znali koliko je dugo bila u hladnoj vodi niti koliko će još izdržati pa su odmah ljestve zakačili za koloturu i spustili ih u bunar. Mario se ljestvama spustio u hladnu vodu.

Promrzlu ženu Mario je rukom obuhvatio ispod pazuha i izvukao iz vode te ljestvama podigao do Stjepana i njenog unuka, koji su ženu izvukli iz bunara na sigurno. Bila je uplašena i ništa nije govorila. Policajci su je odvezli u Dom zdravlja Orahovica, a zatim je vozilom Hitne prevezena u Opću bolnicu Našice.

 - Kada smo je primili tresla se kao šiba. U vodi je bila oko sat vremena i primili smo je pothlađenu - doznajemo u Domu zdravlja u Našicama. Njezino zdravstveno stanje je stabilno.

- Osjetio sam veliko zadovoljstvo jer sam učinio dobro djelo. Znao sam da riskiram i svoj život. ali o tome nisam ni trena razmišljao - kaže policajac Mario.  Mokre i uprljane hlače, Mario i Stjepan su ubrzo zamijenili suhima i nastavili dalje sa svojim poslom, izvijestio je MUP.


Idi na 24sata

Komentari 65

  • Glupan_1 03.02.2013.

    Sve 5 cestitam bravo decki ali ne kuzim stalno su novine pune ovakvih vijesti, pa zar nije to njihov posao!? ja se bavim medicinom i zamisli cuda jucer dode gospodin od 30ak godina u arestu i vratimo ga, stabiliziramo, super se oporavlja, oko njega supruga i djecica svi sretni a i mi kao da se radi o nekom nasem... ali nema nigdje nikakvih vjesti... Valjda neki svoj pokvareni ego trebaju nahraniti jedinom dobrom stvari u godini koju naprave, ili nase novine nemaju pametnijih stvari za pisat, ili mozda ne smiju?!

  • endimion 18 02.02.2013.

    nikada nisam imao negativnih iskustava sa policijom a susrećem ih jako često i uvijek je komunikacija bila pristojna..kad sam pogriješio priznao sam bez imalo sustezanja i "pametovanja" i u većini slučajeva prošao sam sa opomenom.. tako da o policiji ništa loše nemam za reći ..

  • ledo1 02.02.2013.

    jaki heroji,stvarno nema se sta reci,ali ajd bar nekakva korist

Komentiraj...
Vidi sve komentare