To je to što me zanima!

Hrabro srce: Trogodišnja curica jedina preživjela pad aviona

Zhasmina Leontjeva (3) bila je u zrakoplovu sa svojom učiteljicom Olgom Laponnikovom te još troje putnika i dvojicom članova posade, Igorom Šumakovom i Aleksandrom Zuevom
Vidi originalni članak

Zrakoplov L-410 s petero putnika i dva člana posade srušio se u srijedu prilikom slijetanja na aerodrom u istočnom Sibiru.

Jedina preživjela putnica je trogodišnja djevojčica, koju je njezina učiteljica pravilno vezala sigurnosim pojasom i zaštitila je svojim tijelom prilikom pada zrakoplova.

Na internetu je ubrzo osvanula fotografija djevojčice. Zhasmina Leontjeva (3) bila je u zrakoplovu sa svojom učiteljicom Olgom Laponnikovom te još troje putnika i dvojicom članova posade, Igorom Šumakovom i Aleksandrom Zuevom.

Svjedoci koji su stigli na mjesto nesreće rekli su da se čuo samo dječji plač.

Uzroci pada zrakoplova još uvijek nisu utvrđeni. Stanovnici Habarovskog kraja na istoku zemlje traže da se preminula učiteljica posthumno nagradi.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ivan8409 17.11.2017.

    Serete znate kako da mi se povraca ovo nije moguce....kako vas nije sram......da tako lazete.....isuse ja da sam umjesto vas...ja nebi lagao nasu domovinu....hrvtasku.!

  • Pravnik28 17.11.2017.

    Bog cuva nevine !!

  • dubravko05 17.11.2017.

    svaka čast učiteljici PS.internet če sjebat politiku

Komentiraj...
Vidi sve komentare