To je to što me zanima!

Hrana u stožerima: Kod HDZ-a kao na svadbi, kod Zokija burek

Stožeri su za svoje goste i pristaše pripremili i nešto za pojesti, ali Milanovićev stožer bio je primjetno skromniji, dok je HDZ pripremio trpezu, koja je izgledala kao da se pripremala za pobjedu
Vidi originalni članak

Laganija hrana nakon tek završenih blagdana tijekom kojih se jelo više nego inače, nije bila na meniju u stožeru Kolinde Grabar Kitarović, pa je za članove stranke, pristaše i ostale goste bio pripremljen bogat švedski stol, koji je, ako je suditi po izboru, trebala biti pobjednička trpeza.

Na stolu su bila ponuđena brojna hladna predjela, pršut, kulen, razne vrste sireva, hladne i tople salate uključujući francusku, mlada kapulica, peciva brioche, a objava izlaznih anketa koje nikako nisu išle u korist HDZ-a i koje su izazvale konsternaciju u stožeru i potop atmosfere, nisu spriječile goste da brzo nakon 19.00 ispred švedskog stola stvore ogroman red.

UKLJUČI SE U PRIJENOS UŽIVO:

Osim hladnih predjela, bio je tu i veliki izbor glavnih jela, među kojima se posebno isticao svinjeći but, kojeg su konobari neumorno rezali i koji je dosta brzo 'planuo'. Nekoliko vrsta kobasica također su bili u ponudi, šunka u kruhu koja je isto tako bila veliki hit među gostima, razne vrste tjestenina, te veliki izbor kolača ostalih deserta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ukratko, kod HDZ-ovaca trpeza je bila prilično svatovska.

S druge strane, u Tvornici gdje je bio stožer Zorana Milanovića, pristaše, SDP-ovce i goste dočekao je samo burek, ali je brzo pojeden.

Milanović je uveo još jednu neobičnu stvar - besplatni su samo pivo i voda, sve ostalo se mora platiti.

Idi na 24sata

Komentari 316

  • nori 🖖 06.01.2020.

    Donirano beskućnicima

  • VOLBEAT 06.01.2020.

    Ne vidim na niti jednoj plati PARIZER ?

  • ljubica ljubičica_1 06.01.2020.

    Pa nije to pir!

Komentiraj...
Vidi sve komentare