Obavijesti

News

Komentari 316

Hrana u stožerima: Kod HDZ-a kao na svadbi, kod Zokija burek

Hrana u stožerima: Kod HDZ-a kao na svadbi, kod Zokija burek
10

Stožeri su za svoje goste i pristaše pripremili i nešto za pojesti, ali Milanovićev stožer bio je primjetno skromniji, dok je HDZ pripremio trpezu, koja je izgledala kao da se pripremala za pobjedu

VIDEO

Laganija hrana nakon tek završenih blagdana tijekom kojih se jelo više nego inače, nije bila na meniju u stožeru Kolinde Grabar Kitarović, pa je za članove stranke, pristaše i ostale goste bio pripremljen bogat švedski stol, koji je, ako je suditi po izboru, trebala biti pobjednička trpeza.

Na stolu su bila ponuđena brojna hladna predjela, pršut, kulen, razne vrste sireva, hladne i tople salate uključujući francusku, mlada kapulica, peciva brioche, a objava izlaznih anketa koje nikako nisu išle u korist HDZ-a i koje su izazvale konsternaciju u stožeru i potop atmosfere, nisu spriječile goste da brzo nakon 19.00 ispred švedskog stola stvore ogroman red.

UKLJUČI SE U PRIJENOS UŽIVO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim hladnih predjela, bio je tu i veliki izbor glavnih jela, među kojima se posebno isticao svinjeći but, kojeg su konobari neumorno rezali i koji je dosta brzo 'planuo'. Nekoliko vrsta kobasica također su bili u ponudi, šunka u kruhu koja je isto tako bila veliki hit među gostima, razne vrste tjestenina, te veliki izbor kolača ostalih deserta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ukratko, kod HDZ-ovaca trpeza je bila prilično svatovska.

S druge strane, u Tvornici gdje je bio stožer Zorana Milanovića, pristaše, SDP-ovce i goste dočekao je samo burek, ali je brzo pojeden.

Stožer Zorana Milanovića

Milanović je uveo još jednu neobičnu stvar - besplatni su samo pivo i voda, sve ostalo se mora platiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 316
VIDEO

Tvornica pobjede, Bero koji ne želi ići doma i crvene kravate...
U TABORU POBJEDNIKA

Tvornica pobjede, Bero koji ne želi ići doma i crvene kravate...

Kad je kucnuo čas za prve izlazne ankete, svi su ušutjeli. Sve je stalo. Svi su naćulili uši i samo gledali u veliki ekran na pozornici ispred sebe. Kad se čula vijest da Milanović vodi s 53 posto atmosfera je "eksplodirala"...

'On je obrazovan i sve, ali nije mu bura s Dinare čistila kosti'
ZOKIJEVI GENI KAMENI

'On je obrazovan i sve, ali nije mu bura s Dinare čistila kosti'

GENI KAMENI Novi predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović podrijetlom je iz Cetinske krajine. Mještani Glavica sjećaju se da je kao mali volio hraniti konje...
Milan Bandić je zajedno s Koli doživio teški poraz u Zagrebu
METROPOLA SE CRVENI

Milan Bandić je zajedno s Koli doživio teški poraz u Zagrebu

Zoran Milanović je u Zagrebu osvojio čak 74.000 glasova više od Kolinde Grabar Kitarović koja je imala svesrdnu pomoć Bandića. I to govori o padu njegove moći jer ako što nije želio je Milanović na Pantovčaku.