To je to što me zanima!

Hranili se mesom dječaka, ritualno ih palili i vezivali

Češka: Ondrej (8) i Jakub (10) Mauerova iz Brna spašeni su samo sretnim spletom okolnosti. Njih su mjesecima vezali, palili te im otkidali meso
Vidi originalni članak

Ondrej (8) i Jakub (10) Mauerova iz Kurima, Češka, spašeni su samo sretnim spletom okolnosti. Susjedov monitor za nadzor djece uhvatio je signal kamere u obiteljskoj kući u kojoj su dječake držali vezane lancima u podrumu. Njihova majka Klara (31) gotovo godinu dana ih je držala zatočene i hranila se njihovim mesom, kao i ostatak obitelji koji su svi članovi bolesnog kulta. Detalji tragedije otkriveni su u srijedu na češkom sudu gdje je takozvana majka uz suze ispričala kako su dječake znali okovati za stol i onda ritualno mučiti, spaljivati i šibati remenjem. Pakao je završio kada je susjed kupio CCTV monitor za svoje novorođenče. Umjesto tek novorođene bebe jedan dan je na monitoru ugledao Ondreja okovanog lancima u podrumu, pretučenog i u suzama. Policija je na dojavu upala u kuću i uz dječake oslobodila i sestru Barbaru Skrlovu (34), za koju se poslije ispostavilo da je u biti bila jedna od mučiteljica.
- Strašne stvari su se odigrale i ne znam kako sam ih dopustila - jecala je na sudu Klara optužujući Barbaru za "ispiranje mozga". Kako se ispostavilo, cijeli proces mučenja i bolesnih rituala u kultu "Pokret grala" organizirao je vođa kulta, tzv. Liječnik, te je njima upravljao SMS porukama. Ukupno je šestero ljudi optuženo za strahovito mučenje dječaka, a suđenje se nastavlja.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • neki lik 29.06.2008.

    koje budale boze dragi...a nije ni cudno zasto su to napravili kad pripadaju nekom kultu kako mrzim te SMECARSKE SOTONJARE sve ih treba polit benzinom i zapalit nek osjete pravi pakao!!!

  • nadaumirezadnja 21.06.2008.

    Šokantno.Monstruozno.Toliko okrutno da je nemoguce zamislit da osoba moze takvo sto uciniti..majka,koja je toj djeci dala zivot,isti taj zivot im je unistila..jadna,nevina bića koja ce imat traume cijeli zivot..umjesto da se smiju i uzivaju u igrama i radostima kao ostala djeca,preživljavali su svakakve brutalnosti...Hvala Bogu da je istina dosla na vidjelo i da su ih uspjeli spasiti od daljnih maltretiranja..iako ih ceka dug i tezak put sada..A te odvratne ljude treba kazniti na najgori nacin..nek osjete na njihovoj koži šta su ta djeca preživjela..Ma pitam se di ce taj svijet završiti..:(

  • loly0 21.06.2008.

    slazem se sa sprintericom. ovo je uzasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare