To je to što me zanima!

Hrast odlučio: Markić izabrala Glavaša umjesto Karamarka

Dio stranke Hrast koji je predvodio predsjednik Ladislav Ilčić zagovarao je suradnju s HDZ-om, no ipak su se odlučili prikloniti Savezu koji čini HDSSB, HSP i drugi
Vidi originalni članak

Veliko vijeće stranke Hrast u kojoj je i članica građanske inicijative 'U ime obitelji' Željka Markić u subotu je odlučilo da će se prikloniti Savezu za Hrvatsku kojeg čine HDSSB Branimira Glavaša, Hrvatska zora Milana Kujundžića, HSP Danijela Srba, Autohtona Hrvatska seljačka stranka Branka Borkovića Mladog Jastreba i još neke manje poznate političke stranke, piše Večernji list

Dio stranke Hrast koji je predvodio predsjednik Ladislav Ilčić zagovarao je suradnju s HDZ-om, no dio nezadovoljan HDZ-ovim dosadašnjim ponašanjem nadglasao ih je i odlučio se za Savez za Hrvatsku.


Idi na 24sata

Komentari 342

  • Artusartus 08.02.2014.

    Znakovito je koliko "mediji" (pa i 24h) daju publiciteta ovoj udruzi, a ignoriraju laburiste

  • crazy mind 07.02.2014.

    svakako da u tom savezu ima dobrih ljudi.mene osobno smeta jedno. ucesnik sam rata i smeta me kad se mladi jastreb gura u politiku a ostavio je u Vukovaru dio suboraca i sve ranjene i bolesne na milost i nemilost cetnickoj rulji (dio ljudi borio se je jos dva dana nakon sto je on zdimio). jasno je da se kao zapovjednik obrane nebi dobro proveo da su ga uhvatili ali ako se bojis pcela ne guraj se u pcelare. misljenja sam da mu je to preveliki minus u zivotopisu da bi se mogao deklarirati kao hrvatski junak.

  • don drle 04.02.2014.

    na gay pride,u splitu je triput više bolesnika bilo u publici nego u povorci,.a markička je bolesnica koja bi se morala početi lječiti hitno iako je več prekasno,.

Komentiraj...
Vidi sve komentare