To je to što me zanima!

HRT će istražiti propuste oko koncerta "Za istinu"

HRT će osnovati istražno povjerenstvo koje ti trebalo istražiti eventualne propuste vezane uz prijenos koncerta 'Za istinu' zbog fašističkih ikona
Vidi originalni članak

HRT će osnovati istražno povjerenstvo koje će istražiti eventualne propuste vezane uz prijenos koncerta "Za istinu", piše Večernji list. Predsjednik Josipović i premijerka Kosor su osudili nastup klape HRM-a 'Sveti Juraj' na nedjeljnom koncertu za generale. U pripoćenju su napisali da osuđuju isticanje fašističkih obilježja na koncertu u Splitu “s navodnom nakanom potpore hrvatskim generalima i obranama u Haagu". Rekli su da bi HRT trebao donijeti mjere kojima bi se odmah prekinulo emitiranje programa u slučaju isticanja totalitarnih ideologija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • rođin rođo1 17.06.2010.

    u koju kategoriju spadaju jugoslovenske zastave,zvijezde petokrake kojih se sve više može vidjet diljem lijepe naše?znači ako imaš hrvatski barjak i grb onda si ustaša i nacist,imamo državu koje će se ubrzo i izdajnici počet sramit.

  • sb-ustanik 17.06.2010.

    Bojite se ,bojite ,blizi se dan povratka nasih generala a onda im trebate pogledati u oci vi Hrvatske izdajice.Sigurno ce opet biti ulizivanje i govorenje ,generale pa mi nismo nikada mislili da ste vi krivi cak smo i organizirali humanitarne koncerte za vas za vasu obranu samo su mediji krivo prenjeli da smo mi toboze protiv toga .......

  • user_29428 17.06.2010.

    Tko pjeva zlo ne misli.. ako se Vi gospodine predsjedniče i gospođice Jaco nađete na Sinjskoj alci i u publici netko nosi ustašku kapu vas treba po vašem shvaćanju prva optužiti za s suučesništvo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare