To je to što me zanima!

HRT će novog ravnatelja izabrati kao na Eurosongu

Po novome će svaki vijećnik Programskog vijeća imati 15 bodova na raspolaganju koje će dijeliti kandidatima, a potom će birati po starom sistemu
Vidi originalni članak

Programsko vijeće HRT-a izglasalo je na sjednici nov način biranja glavnog ravnatelja i raspisali su novi natječaj. Po novome će svaki vijećnik imati 15 bodova na raspolaganju koje će dijeliti kandidatima po sistemu 5-4-3-2-1. U uži izbor ući će tri kandidata, ako ih je manje od 10, ili 5 ako ih je više od 10, piše Večernji list. Ostali dio izbora provest će se po dosadašnjem modelu, gdje će za pobjedu trebati dvotrećinska većina, tj. osam glasova.
Marjan Jurleka iz HUP-ove Udruge izdavača rekao je za Večernji da nalazi Revizije pokazuju da HRT svojim načinom nije sposoban biti servis javnog interesa. Dodao je da je damping cijena oglasa, od čega je naplaćeno 212 milijuna od 1,3 milijarde, dokaz da nisu sposobni za gospodarsku utakmicu te kaže da treba HRT-u potpuno ukinuti oglasno vrijeme kako bi postao pravi javni servis.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • collino 06.04.2010.

    Najtužnije je u toj cijeloj presmješnoj priči da mi to plaćamo a oni se igraju . Pa klinci u osnovnoj školi su maštovitiji od njih. Sramota.

  • NOMEN EST OMEN 06.04.2010.

    što se mene tiće mogu i ka albanski rudari ... ali to su ipak ljudi ..

  • dalmatar 06.04.2010.

    Znači morat će znat plesat ,pivat,muljat.Ja mislim da su tribali napravit malu farmu za sve kandidate pa onda ko prođe prođe:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare