To je to što me zanima!

"HRT je javno ukopao, ponizio i omalovažio Mirjanu Pukanić"

HND je optužio Petra Vlahova za nedostatak uredničke intervencije pri vođenju i uređivanju HTV-ove emisije "In medias res". Kažu da su omalovažavali M. Pukanić
Vidi originalni članak

Izvršni odbor HND-a na HTV-u je kritizirao sinoćnje izdanje emisije "In medias res" autora i urednika Petra Vlahova koje se bavilo smrću Mirjane Pukanić. U priopćenju objavljenom u utorak, koje potpisuje Elizabeta Gojan, tvrdi se da je način na koji je javnosti predstavljena smrt "krajnje neetičan i neprofesionalan".

"Dobiva se dojam kako je gospođu Pukanić, koja još nije niti pokopana, HRT - prije svega nedostatkom uredničke intervencije Petra Vlahova koji nije pokazao da mu smeta bilo što od izrečenog, javno ukopao, ponizio i omalovažio", piše u priopćenju.

U HND-u naglašavaju da Mirjana Pukanić javna ličnost nije postala vlastitim izborom, zbog čega "nikakav argument gledanosti ne može opravdati javno mrcvarenje, štoviše linč lika i djela pokojne Mirjane Pukanić kojemu smo sinoć svjedočili".

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Faustina009 11.01.2012.

    Najviše je kriva njezina kčer, što je žena tako završila -.Za majku uopće nije pitala, pa da je i najluđa žena na Svijetu, trebala je pitati za svoju majku kako je i pružiti joj emocionalnu potporu i pomoć, jer ju je rodila i brinula se o njoj kao djetetu, a ona tako uzvraća majci..Prestrašno je kako danas ta mlađarija jako malo cijeni svoje roditelje i moram priznati iako nemam djece, da je danas biti roditelj jako jako teško.

  • lelika 11.01.2012.

    Prvenstveno mislim da svatko ima pravo na dostojanstvenu smrt i ukop i da si primitivac kao Vlahov ne smije dizvoljavati stvari koje radi ali on je već masu puta pokazao koliko je neprofesionalan tako da šteta trošiti riječi na njega! Međitim mislim da pokojna gosp.Pukanić nije osoba o kojoj bi ja i moja obitelj morali slušati na televiziji koju mi plačamo,tko je ona da bi moja djeca morala slušati o njoj,je li ičime pridonjela kulturi našeg naroda ili po ičemu drugom na pozitivni način utjecala na nas,koliko je zlostavljane i bolesne djece kojoj smo potrebni ali o njima se ne rade emisije,najvjerojatnije zbog slabije gledanosti,iz njih bi moja djeca mogla naučiti što je suosječanje i pomoć drugima a ne da uče o tome kako se problemi riješavaju antidepresivima!!!

  • feba 11.01.2012.

    Od početka sam se zgražavala šta su mediji uradili od ove žene.Po ničem važnom bitna,vjerojatno za ništa kriva blatili su je koliko su mogli.Postoji i kćert i čudi me da nijednom nije stala u obranu svoje majke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare