To je to što me zanima!

HRT od 1. ožujka povisio TV pretplatu na 73 kune

Nova cijena viša je za četiri kune zbog novog zakona o HRT-u koji propisuje da visina RTV pristojbe iznosi 1,5% prosječne neto plaće
Vidi originalni članak

HRT je najavio kako će od 1. ožujka povećati TV pretplatu na 73 kune. Nova cijena viša je za četiri kune zbog novog zakona o HRT-u koji propisuje da visina RTV pristojbe iznosi 1,5% prosječne neto mjesečne plaće u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • bijela latica 01.03.2008.

    Aha, da, zaboravila sam reći... da se ta RTV pristojba odnosi i na radio..tako da i njega morate maknuti iz kuće kada vam ovi dolaze... pa i onu budilicu malu što u sebi ima radio..

  • bijela latica 29.02.2008.

    dud, dobro si rekla curama..Moramo svi plaćati pretplatu bez obzir na maxtv.. jer je pretplata zapravo plaćanje održavanja tih sustava koji nama omogućavaju da imamo sve programe...i hrt i novu i rtl i sve ostale... a ne plaća se zapravo samo hrt kao televizija kako ljudi misle pa kažu neću gledati hrt ne moram ni plaćati pretplatu..Nažalost.... Naravno da to skoro sve ide u džep ipak hrt-u... i bahate se s tim... Jedino što možete je odjaviti televizor i onda vam ga oni pečate(a vi možete nabaviti neki prejadni sa smetlišta....) i uzeti si maxtv pretplatu..To je naravno sve ilegalno ali ja to shvaćam kao neku rupu u zakonu jer hrt zapravo nema pravo tražiti popis maxtv korisnika i tako ne mogu znati da li vi zapravo gledate ikakvu tv... Aha, da.... oni su rekli da se i ako se ima taj maxtv mora plaćati pretplata jer ipak gledate programe...

  • had 29.02.2008.

    Predlazem da pretplata bude trecina place svakog Hrvata.To je najpostenije za sve.Uz to svaki Hrvat mora 100 puta nazvati HRT u jednom mjesecu na broj 006.

Komentiraj...
Vidi sve komentare