To je to što me zanima!

HRT: Programi su nam bili u prekidu zbog nestanka struje

Najmanje sat vremena nije bilo moguće pristupiti internetskoj stranici HRT-a kao ni gledati njihove televizijske programe, a nisu se čule niti HRT-ove radijske postaje
Vidi originalni članak

Cijeli sustav Hrvatske radiotelevizije u utorak poslije podne se 'srušio'. Najmanje sat vremena nije bilo moguće pristupiti internetskoj stranici HRT-a kao ni gledati njihove televizijske programe, a nisu se čule niti HRT-ove radijske postaje. 

Hrvatska radiotelevizija (HRT) ispričala se korisnicima jer je zbog poteškoća u napajanju električnom energijom došlo do prekida emitiranja sva četiri televizijska kanala. 

Sve službe HRT-a intenzivno rade na otklanjanju kvara, priopćili su s HRT-a u ponedjeljak u 17 sati nakon što su svi televizijski programi javne radiotelevizije bili u prekidu od nešto iza 15 do 16.45 sati.

Osim televizijskih programa i web stranica, u prekidu su bile i neke od telefonskih linija HRT-a  i komunikacija elektroničkom poštom.

Saznaje se i kako je prekid programa bila posljedica kvara tijekom servisiranja uređaja koji pretvara signal iz zgrade do odašiljača i veza i kabelskih operatora, a televizijski program HRT-a u zemaljskoj mreži ponovno se počeo emitirati oko 16.45.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • ljubica ljubičica_1 01.08.2018.

    Plaćam pretplatu ali HRT uopće ne gledam.Jer već dugo je bezvezni program a i vjesti katstrofa.Fala bogu na kabelskim televizijama.

  • purgerica prva 01.08.2018.

    Ha, ha! Znači, gase se!

  • Lun@777 01.08.2018.

    Nisam primjeila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare