To je to što me zanima!

Nije vraćao kredit u Njemačkoj: Hrvat za 20.000 eura kupio auto pa pobjegao nazad u RH

Prije više od dvije godine podigao je kredit od oko 20.600 eura za financiranje kupnje automobila, ali nakon što je primio novac, a potom i kupio vozilo, nije platio niti jednu ratu kredita
Vidi originalni članak

Njemačka savezna policija uhvatila je hrvatskog državljanina kojeg traže već neko vrijeme, javlja Fenix Magazin.

Hrvat je pokušavao proći graničnu kontrolu u automobilu hrvatskih registarskih pločica, a policajci su tad ustvrdili da za 38-godišnjakom traga Državno odvjetništvo u Münchenu.

Prije više od dvije godine podigao je kredit od oko 20.600 eura za financiranje kupnje automobila, ali nakon što je primio novac, a potom i kupio vozilo, nije platio niti jednu ratu kredita.

Policija navodi kako je umjesto toga tim automobilom nestao u smjeru rodne zemlje, a po povratku u Njemačku je uhićen i sad će odgovarati pred sudom, javlja Fenix Magazin.

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 31.10.2020.

    Ne vrijeđajte Bosance nisu za sve oni krivi ima takvih i iz Hrvatske domoljuba i Zagrebčana, Zagorci, Prigorci, turopoljci, slavonci itd. Zakaj samo bosance krivite za sve loše a za dobro ih ne pohvalite. E moji purgeri ni vi niste med a kamoli mlijeko, nate kaj gospon.

  • 31.10.2020.

    Ljudi misle da je Njemačka slučajna Država, da treba vidjeti kako je bilo točno, što je radio, kolika mu je bila plaća da bi dobio kredit od 20000eur,schufa scoring bonitet. Neznanje nije opravdanje i puno pametnije mu je bilo da je stupio u kontakt sa ljudima i dogovorio dužnicima otplatu i 25 eur pa i doživotno. Ovako si je zatvorio vrata u Njemackoj svuda.

  • 31.10.2020.

    A što je sa Europskim ovršnim naslovom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare