To je to što me zanima!

Hrvat i dva Srbina iz butika u Italiji ukrali robe od 500.000 €

Od početka listopada 'operirali' su po talijanskim buticima. Posao bi odradili u manje od minute, a akciji je prethodila izvidnica u koju je išao L. M. s psićem Avatarom
Vidi originalni članak

Tročlana banda u kojoj su Hrvat i dva državljanina Srbije po talijanskim buticima krala je skupocjenu odjeću. Provalničkom trojcu, Josip A. (52) te L. M. (39) i V. K. (41), kojem je za svaku provalu te bijeg s plijenom trebalo manje od minute, ukrao je više od pola milijuna eura vrijednih dizajnerskih torbi, galanterije i odjeće, javlja Jutarnji. Prije nekoliko dana su ih uhvatili i završili su u pritvoru u Bolzanu.

Od početka listopada 'operirali' su po talijanskim buticima. Posao bi odradili u manje od minute, a akciji je prethodila izvidnica u koju je išao L. M. s psićem Avatarom. L. M. je inače poznat policiji i ima podeblji dosje, a grupu su odale snimke nadzornih kamera na kojima se vide on i pas, pa je policiji to postalo sumnjivo. 

Osim pokradene robe, policija je kod trojca našla i provalnički alat, te uređaj za ometanje signala u krugu od 100 metara kojim su zavarali i alarm. U jedan su butik, priopćila je talijanska policija, ušli s originalnim ključem koji su ukrali. Bandi su oduzeta i tri auta, te više raznih registarskih tablica Švicarske, Austrije i Njemačke.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • skipi 13.11.2018.

    Bratstvo u akciji......

  • 13.11.2018.

    Neznam sto je tu cudnoga , hrvati su uvijek morali raditi prljave poslove za srbe , ako ne milom onda silom .

  • ŠtangaŽelezni 13.11.2018.

    Izvidnica s psićem Avatarom, kaj im se pes zove Avatar vrištim aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare