To je to što me zanima!

Hrvat kojeg su pretukli u Čileu stigao je u Hrvatsku

Ivana Stvorića (26) su opljačkali i pretukli prije četiri mjeseca u Santiagu. Sad su ga dovezli kući i nalazi se na rehabilitaciji u Krapinskim toplicama
Vidi originalni članak

Ivan Stvorić (26) kojeg su pretukli u Čileu, vratio se u Hrvatsku i trenutno je na rehabilitaciji u Krapinskim toplicama.
Ivana iz Zagreba su prije četiri mjeseca policajci u Santiagu našli bez svijesti kako leži na cesti. Netko ga je opljačkao i brutalo pretukao. Zbog težine ozljeda mladić je bio u umjetno izazvanoj komi i disao je na respirator. Njegova majka Vesna (49) je htjela otputovati u Čile, ali nije imala novaca. Kasnije su joj kartu kupili hokejaši Medveščaka. Ivan se u međuvremenu probudio iz kome. Njegov transport u Hrvatsku su osigurali Ministarstvo zdravstva, Vinogradska bolnica i Crveni križ. Majka Vesna kaže da Ivan sve razumije i sve zna, samo ne može govoriti. No zato oni imaju svoj oblik komunikacije, odnosno sporazumijevaju se prstima, rekla je za NovuTV Vesna. Ivan ima teške ozljede mozga zbog čega bi njegov oporavak mogao trajati godinama. Ivan je u Čileu započinjao novi život s Čileankom s kojom se vjenčao prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • puppy 01.08.2010.

    Drzi se Stvorke!Sinoc sam te gledala na vijestima i srce mi se slomilo kad sam te vidjela..To nisi bio ti...Zelim ti brz oporavak i nadam se da cemo jednog dana opet rundati u Rondu!

  • be yourself 01.08.2010.

    Takvi isti članci kontinuirano izlaze u britanskim novinama tipa \"Britanac opet pretučen u Hrvatskoj\" itd. To je u Čileu i Hrvatskoj normalna stvar prebiti nekog.

  • đenka01 01.08.2010.

    eto..dqa se srža svog terena tj.naša hrvaticu, nebi mu se to desilo, nego ravno u čile po ženu. šta mu čeleanska vlada i crveni kriz nisu platili put.

Komentiraj...
Vidi sve komentare