To je to što me zanima!

Hrvat Marinković optužen za urotu protiv Eva Moralesa

Većina od 39 optuženih za terorizam i urotu protiv bolivijskog predsjednika pobjegla je iz zemlje. Tvrde da ih se Morales želi rješiti jer su pro-kapitalisti
Vidi originalni članak

Hrvat Branko Marinković jedan je od 39 ljudi optuženih za terorizam i urotu protiv bolivijskog predsjednika Eva Moralesa. Glavni državni tužitelj podigao je optužnice koje obuhvaćaju navodne zločine unatrag godinu dana, do policijske racije u hotelu u Santa Cruzu kada su ubijena tri navodna plaćenika među kojima je bio i bolivijac Jorge Eduardo Rosa Flores zvani Čiko, dobrovoljac Domovinskog rata. Morales je tada tvrdio da su ubijeni planirali atentat na njega. Većina optuženih je pobjegla iz zemlje i tvrde da su optužnice samo pokušaj utišavanja predsjednikovih političkih protivnika. Jedan od vođa pro-kapitalističke opozicije je Marinković, bogati zemljoposjednik i uzgajivač soje. Država mu je zaplijenila zemlju, javlja AP. Nije poznato da li je i on pobjegao iz zemlje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • borovcanin 19.12.2010.

    Marinkoviću sta ti je ovo tribalo bogat si i uticajan covik a sad bi moga bez svega ostat

  • Oluja_1 19.12.2010.

    Rodin rodo kopilane ustaski kada si se ti rodio maloumnice pa pricas o Titu.Mozda ti je mama duvala Titu a ti sisal mamu umesto tateka pa si tak glupav.Neg ne seri vise o Titu bolje prenesi Paveliceve otpatke doma majmune plesnivi.

  • rođin rođo1 19.12.2010.

    tako je i tito nekad radio,ko se ne slaže odma progon oduzimanje imanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare