To je to što me zanima!

Hrvat poginuo u nesreći na slovenskoj hidrocentrali?

Radnici su se spuštali u košari u rupu duboku 180 metara. Kada su se spustili na oko 70 metara visine, košara je iz još nepoznatih razloga pukla
Vidi originalni članak

U nesreći na gradilištu hidrocentrale Avče na Soči kod Nove Gorice u 3.30 sati u noći na utorak poginula su dva radnika. Prema pisanju jednog hrvatskog dnevnog lista, jedan od poginulih je Hrvat (37), a drugi državljanin BiH (49). Treći radnik teško je ozlijeđen te se pretpostavlja da je riječ o još jednom državljaninu BiH (22). Svi su zaposlenici firme Primorje Geotehnike.
Radnici su se spuštali u košari u rupu duboku 180 metara. Kada su se spustili na nekih 110 metara od dna, košara je iz još nepoznatih razloga pukla. Gorska služba spašavanja i vatrogasci su se tek pred jutro uspijeli probiti do prvog unesrećenog, mladića (22) kojeg su helikopterom prebacili u ljubljansku bolnicu. Jednog poginulog radnika našli su oko 10 sati, a za trećim još tragaju, piše Žurnal. Navodno je u rupi bio još jedan radnik koji je čekao košaru. Srećom, na vrijeme je odskočio te je samo lakše ozlijeđen. Identitet stradalih radnika nije poznat, a istraga je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare