To je to što me zanima!

Hrvat pretučen u Moskvi je donirao Mesića u kampanji

Moskva: Mladena Obrada (71) napala su dvojica ispred zgrade, navodno da bi ga opljačkali. S njim policija još nije razgovarala zbog ozljeda glave
Vidi originalni članak

Strašno, Mladenova supruga Ruža u nedjelju me nazvala da mi kaže strašnu vijest. Čekali su ga pred zgradom i premlatili. Ozlijedili su mu glavu i stanje mu je jako loše, potvrdila je Blaženka Kalin, obiteljska prijateljica Obradovih. Ruski mediji objavili su da su lopovi u subotu u Moskvi pretukli Mladena Obrada (71), Hrvata poduzetnika. U Moskvi je imao uspješnu tvrtku koju je mislio prodati i otići u mirovinu. Sa suprugom živi u švicarskom Luganu, a tijekom predsjedničkih izbora 2005. godine darovao je stožeru Stjepana Mesića 75.100 kuna. Prilikom posjeta predsjednika ruske republike Komi Zagrebu 2001., predsjednik je uz nekoliko poduzetnika na druženje pozvao i Obrada.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zgze 08.04.2009.

    Ludi lopovski komunjara-sa 71 godinu traži popularnost i hoče i on biti predsjednik kao i neandertalac

  • boki44 07.04.2009.

    Neka ga i dalje donira, dobro je prošao

  • krizbaher 07.04.2009.

    Po čemu se izvodi zaključak da je taj čovjek napadnut baš zato što je donirao kampanju Stjepanu Mesiću? Slažem se da je to mogući motiv, isto kao i barem stotinjak drugih motiva koji se mogu uzeti u obzir, pa me zanima kako je sigurno da je baš zbog toga napadnut, jer u članku to nije objašnjeno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare