To je to što me zanima!

Hrvat projurio kroz granicu, po Sloveniji ga lovile tri patrole

Muškarac se nije zaustavio na granici već je probio rampu i nastavio juriti po Sloveniji. U potjeri je udario jedan policijski auto. Dobio je 3259 eura kazne
Vidi originalni članak

Hrvat (32) htio je u nedjelju preko graničnog prijelaza Bukovje-Gibina ući u Sloveniju. Ograničenja i upozorenja nisu ga zanimala pa je hladnokrvno Seatom projurio kroz spuštene rampe na granici. S granice su odmah obavijestili nadležnu policijsku postaju, koja je za Hrvatom poslala tri patrole. Vrlo brzo potjera je nalikovala onoj filmskoj. 

U naselju Veščina rotirkama i sirenom signalizirali su mu da stane, no muškarac se nije obazirao već je još jače nagazio gas. Jurio je prema Ljutomeru. Da bi se riješio policije, tamo se zaletio na dvorište sportske dvorane gdje je udario u ogradu i jedan policijski auto. Uspješno je zaobišao druga dva policijska automobila i nastavio divljati cestom prema hipodromu. Tamo ga je dočekao policijski auto kojeg je udario te mu postavio blokadu. Hrvat se zabio u policiju i zaustavio. Potjeri je tu bio kraj, a Hrvata su odmah uhitili. Iako se na muškarcu vidjelo da je poprilično pijan on je odbio alkotestiranje. Odredili su mu pritvor. Uz to morat će platiti kaznu od 3259 eura, dobio je izgon iz Slovenije te šest mjeseci zabrane vožnje na slovenskom teritoriju, piše Žurnal24.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • štefek 29.03.2011.

    ne želim ga vrijeđati vozača ali stvarno budalo , trebao voziti preko granica Mađarsku ne bi imao problema kao Čačić i još da bio po poticaj alkohola . (manje kazna) (Čačić još uvijek na slobodu za ubojstvo )

  • Keksolino 28.03.2011.

    "Uz to morat će platiti kaznu od 3259 eura" Koliko je kazna kod nas za one sto su jurili 220 km/h ?? Ak se dobro sjecam, cca 5000 kn ?

  • kreso100 28.03.2011.

    Išao je spasiti sanadera

Komentiraj...
Vidi sve komentare