To je to što me zanima!

Hrvat prošao kroz crveno? U sudaru poginula Talijanka (85)

Rita Benvegnù poginula je 4. travnja u Fiatu, a njezin suprug Giannino Poncini (82) je teško ozlijeđen u sudaru s kamionom hrvatskih registracija. Ne zna se tko je kriv
Vidi originalni članak

Rita Benvegnù (85) poginula je 4. travnja u Fiatu Palio koji je vozio njezin suprug Giannino Poncini (82). Njezin suprug je u nesreći teško ozlijeđen i Hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu u Padovi. Oni su se sudarili s kamionom hrvatskih registracija. Fiat je u sudaru potpuno uništen, a bračni par su izvlačili vatrogasci, piše Il Mattino di Padova. 

Par je stradao 400 metara od kuće nasuprot crkve u mjestu Caselle di Selvazzano. Vozač kamiona nije bio pijan. Udarac je bio jak i vozač kamiona je nakon nesreće bio u šoku. Cesta je zbog očevida bila zatvorena oko četiri sata. 

Il Gazzettino. it piše kako je nesreću skrivio Hrvat T.B. (32) koji je prošao kroz crveno.  No, policija navodi kako će nadzorne kamere na raskrižju otkriti tko je kriv za nesreću. 

Idi na 24sata

Komentari 106

  • MichaelMonako 08.04.2014.

    koliko ja vidim,kamion je bio na desnoj strani ceste a automobil je podletio pod njega.Mislim da naš vozač nije kriv već Talijani koji su na žalost stradali.

  • dudulica 08.04.2014.

    u Hag sa njim !!! hmpfff

  • MirelaŠukman 08.04.2014.

    A tko moze reci da je 100% prosao kroz crveno dok se ne vidi sa snimke nista nije sigurno, zao mi je, al ni ova starija gospoda za volanom nisu bas sigurna.. meni je nedavno jedna bakica oko 70-75 god, izletila na crveno pred mene, i sta da sam ju pukla?! Pa nikad se ne zna tko je kriv.. pocivala u Miru gospodja, zelim brz oporavak gospodinu i vozacu kamion nek se drzi.. nije ih sigurno namjerno pokupio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare