To je to što me zanima!

Hrvatu Zoranu Maranoviću na obuku dolaze budući piloti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kapetan Zoran Maranović obučava pilote u Afganistanu. S njima svaki dan vježba u bazi izvan Kabula. Piloti, kaže Maranović, svaki dan postaju sve bolji
Vidi originalni članak

Hrvatski kapetan Zoran Maranović obučava pilote u Afganistanu, objavio je portal 438th AEW koji se bavi vojnim vijestima iz Iraka i Afganistana.  Maranović svaki dan pilote trenira u bazi izvan Kabula. Kaže i kako piloti Abdul Saboor Amin i Ahmad Fawad Haidari svakim danom postaju sve bolji i bolji. 

- Dobri su piloti i u zračnim snagama Afganistana puno toga će se promijeniti zahvaljujući njima - kaže Maranović. 

Budući piloti su rekli kako su zadovoljni instruktorom i da svakim danom sve više napreduju, a uskoro bi trebali postati prva dva afganistanska pilota koji su izučeni za upravljanje helikopterima Mi-17. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • don0 28.01.2011.

    Mene više zanima jesu li naši piloti-instruktori koji su u Afganistanu adekvatno plaćeni ? IMaju li ista primanja kao, npr. Amerikanci ili bilo koji drugi piloti instruktori iz Evrope a koji vrše obuku Afganistanaca ? Kao piloti instruktori koji su direktno iz NATO-ovih snaga ? Imaju li iste uvjete za život kao svi drugi piloti instruktori koji su tamo ? Ili NAŠI opet na dnu ljestvice s primanjima u odnosu na citirane ? Zbog čega ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare