To je to što me zanima!

Hrvata, konobara na kruzeru, uhitili s čak 15,3 kg kokaina

Zaplijenjena droga trebala je završiti u Europi. Kako navodi policija, istražitelji su prvo kod dvojice osumnjičenika pronašli četiri paketa kokaina pričvršćenih na tijelo
Vidi originalni članak

Čak 15,3 kilograma kokaina vrhunske čistoće argentinski su policajci pronašli kod hrvatskog državljanina uhićenog u Buenos Airesu. Uhićeni je, inače, konobar na kruzeru Splendor of the Seas tvrtke Royal Carribean International, a osim njega uhićen je i jedan Čileanac s prebivalištem u Australiji, također konobar.

Prema napisima argentinskih medija, zaplijenjena droga trebala je završiti u Europi. Kako navodi policija, istražitelji su prvo kod dvojice osumnjičenika pronašli četiri paketa kokaina pričvršćenih na tijelo ispod odjeće.

Nakon pretrage njihovih kabina, policija je pronašla još 10 paketa skrivenih u ruksaku. Procjenjuje se da je vrijednost zaplijenjene droge veća od milijun eura

Idi na 24sata

Komentari 31

  • El Tractor 26.03.2015.

    Zbog čega su pomorci, i to oni s nižim brodskim statusom i primanjima na brodu, najbolji odabir? Pa upravo zbog toga jer njihova redovna brodska primanja ne zadovoljavaju njihove apetite i zbog toga što žele brzu zaradu ne razmišljajući o posljedicama.

  • jozabroz 25.03.2015.

    a jel ta "hrvatina" ima ime i prezime? ili iz kojeg je djela hrvatske? pa kad vec pisete napisite vijest kako se spada..

  • HE-MAN 25.03.2015.

    Nije to nista.Ja se nafiksam s bar 30 kila kokaina dnevno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare