To je to što me zanima!

Hrvata su uhvatili u Novom Sadu u ukradenom automobilu

Kako je priopćila novosadska policija, Mladen K. je tijekom jedne noći izazvao "više prometnih nesreća" i pokušao je pobjeći s mjesta nesreće. Policija ga je uhvatila
Vidi originalni članak

Mediji u Srbiji javljaju kako je u Novom Sadu uhvaćen hrvatski državljanin Mladen K.(32) kako upravlja osobnim vozilom dubrovačkih oznaka koje je predmet kaznenog djela i nalazi se na Interpolovoj tjeralici.

Kako je priopćila novosadska policija, Mladen K. je tijekom jedne noći izazvao "više prometnih nesreća" i pokušao je pobjeći s mjesta nesreće. S njim su u vozilu bili Mihael K. (24) i Ivana J. (26), također hrvatski državljani. Prilikom legitimiranja, vrijeđali su policajce i psovali ih, tvrdi novosadska policija, a alkotest je pokazao da Ivana J. ima 1,04 promila alkohola u krvi, Mihael K. 0,78 promila, dok je vozač Mladen K. odbio alkotest.

Vozača je zbog pet prometnih prekršaja Prekršajni sud osudio na novčanu kaznu od 300.000 dinara (oko 3000 eura) i jednogodišnju zabranu vožnje na prometnicama Srbije te "izrekao mjeru otkaza boravka i zabrane ulaska u Srbiju u trajanju od dvije godine, a njegovim suvozačima od godinu dana". Mladen K. je kažnjen i zbog vožnje bez vozačke dozvole za tu kategoriju, zbog izazivanja prometnih nezgoda nakon kojih je bježao s mjesta događaja, kao i zbog pokušaja bijega od policijske ophodnje, a njegovi suputnici su kažnjeni sa 190 i 110 eura kazne zbog narušavanja javnog reda i mira u pijanom stanju. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • rođo101 08.04.2014.

    sve sama hrvatska elita i krema putuje u srbiju.

  • jožek2 08.04.2014.

    Mislim da su i dobro prošli, pod utjecajem alkohola napravili nekoliko prometnih nesreća, pobjegli s lica mjesta te još i vrjeđali policiju, e da je to bilo u Austriji ili Njemačkoj kazna bi bila trostruka plus još i zatvora.

  • be yourself 08.04.2014.

    Mladi se zabavljaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare