To je to što me zanima!

Hrvate u Beogradu pokrali, policajci prijetili batinama

Lopovi su im u Novom Beogradu pokrali stvari iz automobila u vrijednosti od četiri tisuće eura. U policiji su ih ignorirali, a zaprijetili su im i batinama
Vidi originalni članak

Trojicu Zagrepčana opljačkali su u noći s nedjelje na ponedjeljak na Starom Sajmištu u Beogradu, a srpska policija im navodno nije htjela pomoći te su im prijetili batinama. Hrvatima su iz automobila ukrali stvari u vrijednosti od oko četiri tisuće eura. Među pokradenim Zagrepčanima je i Filip Brajković, glumac i nekadašnji voditelj hrvatskog Big Brothera koji je za B92 izjavio kako su policajci očevid napravili tek kad su im zaprijetili prijavom u hrvatskoj ambasadi, a i tada su ga, kazao je, napravili neprofesionalno.
- Pitao sam ga hoće li netko napraviti očevid, a on mi je odgovorio 'šuti ako ne želiš dobiti batina' - požalio se Brajković te dodao da su policajci prilikom identifikacije ignorirali njegovu ponudu da im da putovnicu, pod izgovorom da ne znaju što ta riječ znači.
- Putovnica. Ja ne znam što je putovnica, reci 'pasoš' - navodno je rekao jedan policajac. Načelnik beogradske policije, Slobodan Vukolić priznao je kako takvo nešto nije bilo korektno ni profesionalno, ali je poručio da treba čuti i drugu stranu te najavio istragu slučaja.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • gudin 24.08.2010.

    Triba sacekat sto ce druga strana izjavit,da bi mogli Policiju komentarisat,a sto su stvari iz auta ukradene to je danas svugdje normalna pojava

  • TITTO 24.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • kelso 24.08.2010.

    e balkane moj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare