To je to što me zanima!

Ispred Haškog tribunala Hrvati su zapjevali himnu za generale

Hrvatski svjetski kongres organizirao je ovaj mirni i dostojanstveni prosvjed kako bi simbolično posjetio na pad Vukovara i Škabrnje. Akciju su podržali Hrvati iz svijeta
Vidi originalni članak

Točno u 18.11 sati Hrvati iz Amsterdama, Roterdama, Haaga te nekolicina pristigla iz Hrvatske pjevanjem "Lijepe naše" ispred Haškog tribunala pružili su potporu generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču pred sutrašnju presudu.

Hrvatski svjetski kongres organizirao je ovaj mirni i dostojanstveni prosvjed kako bi simbolično posjetio na pad Vukovara i Škabrnje. Globalnu akciju "Glas hrvatskog ponosa" podržale su brojne udruge u Hrvatskoj, BiH, Melbourneu, Parizu, Berlinu. 

U brojnim hrvatskim katoličkim zajednicama i misijama u svijetu u večernjim satima održat će se sveta misa i molitva za pravednu presudu generalima. Svečano euharistijsko slavlje bit će i u katedrali u Rotterdamu.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • Trnoviti Put 17.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_49513 16.11.2012.

    Malonas je nal nas ima BOG I HRVATI su po cijelo zemaljskoj kugli

  • ciceroni 16.11.2012.

    Hvala bogu, pravda je spora , ali dostižna..Ne mogu vjerovat, srbi vijest stavili pod "crnu hroniku".

Komentiraj...
Vidi sve komentare