To je to što me zanima!

Hrvati vozili svinje u prikolici i nisu im dali vodu: Dvije uginule

Budući da su svinje vozili u vrlo lošim uvjetima, policija je Hrvatima napisala kazne. Svinje su vodom osvježili vatrogasci i pregledali su ih veterinari
Vidi originalni članak

Policija je zaustavila hrvatske prijevoznike u petak na autocesti A3 kod Altdorfa u okrugu Nürnberga nakon što su dobili više poziva zabrinutih građana. Dvojica Hrvata su, naime, u kamionu s prikolicom vozili nekoliko stotina svinja.

Temperature su bile visoke, a policija je utvrdila da svinjama nisu dali vodu. Dvije svinje su uginule, a desetak ih je bilo ozlijeđeno. Njih su zbog teških ozljeda morali eutanazirati. Veterinari još utvrđuju da li su svinje ozlijeđene tijekom prijevoza ili su ozljede nastale ranije.

Došli su i vatrogasci koji su svinje osvježili vodom. No budući da je temperatura i dalje bila previsoka, svinje su odvezli u veterinarske prostorije, istovarili ih i pregledali.

Nakon što su vozači osigurali vodu za životinje, a temperatura u prikolici se spustila, mogli su u subotu rano ujutro nastaviti put za Hrvatsku, piše Fenix Magazin.

Hrvate su prije toga ipak dobili novčane kazne. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • histria0@yahoo.com 01.08.2019.

    Svinje vozile svinje.

  • najiram 10 01.08.2019.

    pa svinje su utovarene na njemačkoj farmi smrti za svinje... a ozlijede kod transporta su uobičajene i grizenje svinja među sobom...no švabe su nas kaznili nas umjesto svoju farmu koja je prodala svinje ozlijeđene kod utovara...

  • gordana.pacek@gmail.com 31.07.2019.

    Prokleti bili. Monstrumi. Koliko su ljudi zli i opaki, prestala sam vjerovati da je ljude (to iskonsko zlo) stvorio Bog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare