To je to što me zanima!

Hrvatica mislila da joj je muž tajni agent, izbola ga i zatukla

SAD: Anka Miščević oslobođena je krivnje za brutalno ubojstvo supruga Željka 8. siječnja ove godine. Sud je utvrdio da je u trenutku zločina bila neuračunljiva
Vidi originalni članak

Hrvatica Anka Miščević oslobođena je krivnje za brutalno ubojstvo supruga Željka 8. siječnja ove godine. Sud je utvrdio da je Miščević u trenutku zločina bila neuračunljiva, javlja Daily Herald.

Hrvatica, koja je sa suprugom živjela u čikaškom predgrađu Lombardu, patila je od deluzija i paranoje te je bila uvjerena da je njezin suprug tajni agent koji planira ubiti nju i sina. U plan su, prema njezinom vjerovanju, bili upleteni CIA, FBI i talijanska mafija. Od 2009. do 2013. zbog toga je nazivala policiju u 13 navrata

Od 2011. do 2013. četiri je puta završila na psihijatriji. Dijagnosticirali su joj deluzijski poremećaj, prepisali su joj lijekove, ali nije ih uzimala redovito.

Tragične noći, MIŠčević je upala s nožem i bejzbolskom palicom u spavaću sobu u svojoj obiteljskoj kući. Željku je prvo zarila nož u prsa, no nije ga ubila. On je uspio izvući nož, nakon čega je pokušao nazvati 911, no supruga ga je u tome spriječila mlatnuvši ga nekoliko puta bejzbolskom palicom po glavi. Nesretnik je od težine ozljeda umro.

Nakon ubojstva smještena je na psihijatriju jer nije bila u stanju pratiti sudski proces. Krajem lipnja ponovno će izaći pred sud kako bi se utvrdilo do kada treba ostati na liječenju.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Dracubecca 02.06.2015.

    sramotimo se i u stranim zemljama

  • bubamara2103 01.06.2015.

    Kako se nekažnjeno riješiti muža...

  • morenocro 01.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare