To je to što me zanima!

Hrvatica u Dubaiju prijetila je smrću zubaru i njegovoj ženi

Nezaposlena A. S. (42) slala je SMS poruke zubaru (60) iz Danske. U njima je prijetila da će 'završiti' njegov život, ali i život njegove supruge ako joj ne da novac
Vidi originalni članak

Nezaposlena Hrvatica A. S. (42) u Dubaiju prijetila je smrću zubaru S. S. (60) iz Danske i poručila mu kako će mu ubiti i ženu ako joj ne preda novac, piše Gulf Today.

Osumnjičena Hrvatica pojavila se u četvrtak na Kriminalnom sudu u Dubaiju i tužitelji su je optužili da je slala SMS-ove kojima je prijetila smrću 60-godišnjem zubaru. Prijetila je da će 'završiti' njegov, ali i život njegove žene. Prijetnjama je htjela iznuditi novac.

Zubar je kazao da je s osumnjičenom bio prijatelj do 2010. godine. 

- U srpnju 2012.  godine došao sam u Ujedinjene Arapske Emirate i otvorio stomatološku ordinaciju. Ona je tada također došla u Dubai i nakon nekog vremena počela me moliti za novac jer je bila u financijskim problemima. Ja sam joj tada pomogao i nastavio pomagati sve dok me nije počela iskorištavati i tražiti sve veće iznose novca. Kada sam ju odbio, tada mi je sa svog mobitela počela slati prijeteće poruke, a ja sam se obratio policiji - kazao je zubar na sudu.

Osumnjičena je na sudu demantirala prijetnje

- Samo sam ga tražila financijsku pomoć kako bi riješila svoje probleme. On je prijatelj kojega stvarno poštujem, i ako je nešto pošlo po krivu u poruci ja se ispričavam  - rekla je A. S. na sudu. 

Sud će izreći presudu 14. srpnja.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • dan33 22.06.2014.

    hehehe, stari ga mislio besplatno stavljati u toplo! I tebi se mora platiti pa plati i ti brate

  • pero_ 22.06.2014.

    Zanimljivo kako naslovi u cnoj kronici ovog lista cesto pocinju sa "Hrvat" ili, u ovom slucaju "Hrvatica". Mislim da bi tocnije i korektnije bilo napisati "hrvatski drzavljanin/drzavljanka.

  • macakani1403 21.06.2014.

    Ja mislim da joj je napravio los gebis, pa je zato frazila pare.:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare