To je to što me zanima!

Hrvatska donirala milijun kuna humanitarne pomoći za Libiju

Pošiljka uključuje lijekove tvrtke Belupo te sanitetski materijal. Ova akcija dio je napora Hrvatske i međunarodne zajednice da pomogne libijskom stanovništvu
Vidi originalni članak

Humanitarna pošiljka vrijedna oko milijun kuna uključuje donaciju lijekova tvrtke Belupo te donaciju sanitetskog materijala namijenjenih libijskom stanovništvu koju je osigurala Vlada putem Ministarstva obrane.

Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija koordiniralo je cjelokupnu akciju slanja pomoći iz Hrvatske libijskom stanovništvu te osiguralo sredstva za plaćanje transportnih troškova. Humanitarna akcija dio je ukupnih napora Republike Hrvatske i međunarodne zajednice da pomogne libijskom stanovništvu.

Uz donaciju sanitetskog materijala Vlada je prošlog mjeseca donijela i zaključak o upućivanju humanitarne pomoći Libiji u vrijednosti od 750 tisuća kuna, koja bi uskoro također trebala biti poslana u Libiju.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • DarkBc 22.09.2011.

    Otpor u Libiji - imperijalizam će biti pokopan u Africi + izvještaj s prvih linija - http://alturl.com/4dhoq ...... koji ljigavac ovaj Jandrrrro

  • user_106404 20.09.2011.

    Jel to Gadafiju ili pobunjenicima? Nije precizirano, pa se pitam!

  • dasezna 20.09.2011.

    jao si ga onom kome ova vlada pomaže

Komentiraj...
Vidi sve komentare