To je to što me zanima!

Hrvatska jest topli dom svima, bez obzira na nacionalnost

Aktualni predsjednik Ivo Josipović se u subotu navečer obratio svim sudionicima i posjetiteljima tradicionalne 8. Večeri nacionalnih manjina u dvorani u Bjelovaru
Vidi originalni članak

Večeras u Bjelovaru je zajedništvo bogatstva kulture, ljubavi, prijateljstva i razumijevanja. Hrvatska bez nacionalnih manjina ne bi bila ono što danas jeste. Ova je manifestacija cjelokupna hrvatske tradicije i koja zaista čini da Hrvatska jest dobar i topli dom svih bez obzira na nacionalnu, vjersku ili političku pripadnost, kazao je predsjednik RH, Ivo Josipović koji se u subotu navečer obratio svim sudionicima i posjetiteljima tradicionalne  8. Večeri nacionalnih manjina u prepunoj Školsko-sportskoj dvorani. 

Riječ je o jedinstvenoj manifestaciji po kojoj je Bjelovar stekao prepoznatljivost u njegovanju multietničnosti i multikulturalnosti, zahvaljujući prvenstveno bjelovarskog KUD 'Češk obec' koja je uz Grad glavni organizator velike smotre na kojoj se okupilo 400 izvođača iz 11 nacionalnih manjina. 

Pored zanimljivog programa posjetitelji su uživali i u specijalitetima i delicijama nacionalnih kuhinja. Uz čelnike Grada i Županije ovom kulturnom događaju nazočili su i brojni predstavnici veleposlanstava iz nekoliko zemalja.  

Idi na 24sata

Komentari 49

  • krumy 01.12.2014.

    da. je. najvise gladnima i ovim jadnim.ljudima koji nemaju za drva,dok ti grijes gu*icu u 200kvadrata u centru grada. Sram te bilo. ignorirate gladne i zedne dok se vozikate besramno u novim autima,a na ciju kupovinu NISI REAGIRAO,naprotiv "nemas stav" o nicemu,samo o HDZu. odvratan.

  • mili999 01.12.2014.

    Toplo je njemu na Pantovčaku, ali neće se još dugo grijati na račun hrvatskih građana. Dosta je njegovih gluposti.

  • mili999 01.12.2014.

    Drugim riječima, želio bi da smo opet u Jugoslaviji pa da nas ima svih nacionalnosti, a najviše jugoslovena i da vlada partija kao i prije, pa da on može vječno vladati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare