To je to što me zanima!

Norvežani stavili Hrvate na listu nepoželjnih zemalja radi korone

Listu nesigurnih zemalja za putovanje za Norvežane sada čine Portugal, Luksemburg, Mađarska, Rumunjska, Bugarska i Ukrajina, ali i Hrvatska...
Vidi originalni članak

Od 15. srpnja Norvežani će moći putovati u europske zemlje na odmor, ali isto tako, njihove vlasti žele omogućiti im siguran odmor, bez straha od zaraze koronom.

Iz sigurnosnih razloga sastavili su listu 'sigurnih' europskih zemalja, no Hrvatska, nažalost, više nije na toj listi, piše portal Vg.no.

- Norvežani su objavili upravo da su stavili Hrvate na crvenu listu. Trenutno sam u Splitu, kad se budem vraćala u Oslo, morat ću prvo tamo deset dana biti u izolaciji - rekla nam je čitateljica.

Listu nesigurnih zemalja za putovanje za Norvežane sada čine Portugal, Luksemburg, Mađarska, Rumunjska, Bugarska i Ukrajina.

Počelo je, počelo....

ŽUTA LISTA? Slovenija: Ako poraste broj novozaraženih Hrvatska više neće biti sigurna zemlja

- Jučer su odlučili o tome i imaju potpuno pravo, ovo što se događa u Hrvatskoj izmiče kontroli - poručio nam je čitatelj, inače Hrvat koji živi i radi u Oslu.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ain stein 10.07.2020.

    Nek sad Plenki pohvali stozer, rade odlican posao.....Tek sad izlazi na vidjelo da je to samo farsa i jos jedna predstava za domacu publiku, i stoku sitnog zuba....

  • Cobra_57 10.07.2020.

    Mi smo u oku norvežana uvjek pod coronom covd 19.

  • jo2hn8ny 10.07.2020.

    A ovi drugi što nisu navedeni iz EU kao ono nemaju SARS v2.0.

Komentiraj...
Vidi sve komentare