To je to što me zanima!

Kod Karlovca žena ozlijeđena u udaru groma, zagrebačka škola opet ostala bez krova u oluji...

ŽC Karlovac primio je dojavu kako je u Kampu Slapić u Dugoj Resi uslijed udara groma ozlijeđena ženska osoba. Ona je zbrinuta u OB Karlovac i prema trenutno raspoloživim informacijama nije životno ugrožena....
Vidi originalni članak

Snažno nevrijeme pogodilo je danas sjeverni dio Hrvatske. Nevrijeme je zahvatilo područja Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije te Grada Zagreba.

O posljedicama nove oluje oglasili su se iz Ravnateljstva civilne zaštite, čiju objavu prenosimo u cijelosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Pijavice na obali

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sisačko-moslavačka županija

Županijski centar 112 Sisak zaprimio je dojavu kako je u mjestu Palanjek uslijed nevremena vjetar oštetio 20-ak krovova na obiteljskim kućama. Oštećeni su i stupovi električne mreže, ali nije došlo do prekida u opskrbi električnom energijom. Također, u naselju Hrastelnica oštećeno je nekoliko krovova obiteljskih kuća.

POGLEDATE VIDEO: KAPETANIJA SPAŠAVALA PLIVAČA

GRADONAČELNICA NAJAVILA POMOĆ Snažno nevrijeme poharalo je sisački kraj: 'Pijavica je prošla tu i odnijela desetak krovova!'

Obaviještene su sve žurne službe te djelatnici HEP-a. Na terenu je načelnik Stožera civilne zaštite Grada Siska i voditelj Službe civilne zaštite Sisak, koji koordiniraju aktivnosti u otklanjanju posljedica. Nije bilo dojava o ozlijeđenim osobama. 

SUNCE SE SAKRILO VIDEO Olujno nevrijeme stiglo je u Hrvatsku: Kiša i grmljavina zahvatili su Zagreb i okolicu

Grad Zagreb
 
Županijski centar 112 Zagreb zaprimio je više dojava građana kako je s Osnovne škole Augusta Harambašića u Zagrebu olujni vjetar skinuo limeni krov. O događaju su obaviještene nadležne službe koje rade na otklanjanju štete.

POGLEDAJTE VIDEO: PIJAVICA U MORU KRAJ CRESA

Za Dnevnik.hr su iz policije potvrdili kako nije bilo ozlijeđenih osoba, a na teren su izašli i vatrogasci. Ista škola stradala je krajem srpnja, također je i tad odletio krov. 

ZAGLAVILI NA OTOČIĆU VIDEO Mađari usred jučerašnjeg kaosa plovili na luft madracu! Pogledajte snimku spašavanja

Karlovačka županija

Županijski centar 112 Karlovac zaprimio je dojavu kako je u Kampu Slapić u Dugoj Resi uslijed udara groma ozlijeđena ženska osoba. Obaviještene su nadležne službe. Osoba je zbrinuta u OB Karlovac i prema trenutno raspoloživim informacijama nije životno ugrožena. 

KAOS DILJEM HRVATSKE Pogledajte snimke nevremena: Jugo bacalo brodice, pijavica u Istri, vjetar pomeo terasu kafića

Idi na 24sata

Komentari 5

  • leo11 29.08.2023.

    Zabranite postavljanje limenih krovova u RH zbog novih vremenskih uvijeta.

  • 29.08.2023.

    Sakrio sam se u perilicu posuđa. I onda sam se sjetio da je nisam isključio iz struje. Nisam mogao izaći. Nikakva to zaštita nije.

  • dajac 29.08.2023.

    Sad uhvatiti majstora za jaja, popravio krov u srpnju ali zaboravio šerafe

Komentiraj...
Vidi sve komentare