To je to što me zanima!

'Hrvatska pristupne pregovore može završiti polovicom 2011.'

Alexandra Ces Granje je istaknula kako je na sljedećoj međuvladinoj konferenciji o pristupanju Europskoj uniji 22. prosinca moguće zatvoriti još tri poglavlja
Vidi originalni članak

Europska komisija je u ponedjeljak prvi put objavila da Hrvatska može završiti pristupne pregovore krajem prve polovice 2011. godine. Alexandra Cas Granje, direktorica u Glavnoj upravi za proširenje Europske komisije, rekla je kako bi se pregovori mogli završiti za vrijeme mađarskog predsjedništva. Iznijela je i moguću dinamiku zatvaranja preostalih poglavlja. Ces Granje je istaknula kako je na sljedećoj međuvladinoj konferenciji o pristupanju 22. prosinca moguće zatvoriti tri poglavlja. Za poglavlje 23, Pravosuđe i temeljna prava, najavila je kako će Komisija vjerojatno 11. ožujka 2011. godine objaviti privremeno izvješće o ispunjavanju mjerila. Za sljedeću bi godinu ostalo šest poglavlja za zatvoriti. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • branjo 30.11.2010.

    Rekla je do konca ove godine, onda pocetkom 2011, sada je vec sredina slijedece godine I Ili da pitamo Hebranga koliko posto sada lazu ?

  • Igraine7 30.11.2010.

    Kaj joj se posral golub na broš?! Slabašna imitacija nošenja broševa Madlenke Olbrajt.

  • Igraine7 30.11.2010.

    Moj komentar što se događa zemljama u EU su obrisali jer znanje je zabranjeno svugdje danas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare