To je to što me zanima!

'Hrvatska tone u blato, dok se bavimo kolačima, pjesmama...'

Predsjednik HSS-a nada se pobjedi razuma na predsjedničkim izborima odnosno kandidata ljevice Zorana Milanovića. Smatra da će ti izbori biti prekretnica za budućnost Hrvatske.
Vidi originalni članak

Predsjednički izboru su važni, akli oni neće utjecati na budućnost Hrvatske, a dok se mi bavimo pjevačima, lapsusima, kolačima, Hrvatska tone sve dublje u blato upozorio je Krešo Beljak (HSS). 

- Ništa se ne događa u društvu, Vlada ništa ne radi niti poduzima da se situacija promijeni. Iseljavanje se nastavlja, problemi u prosvjeti nisu riješeni, problemi u zdravstvu se i dalje gomilaju, u poljoprivredi postaju svaki dan sve teži, a mi se bavimo kolačima i pjesmama, Titom, Tuđmanom, ustašama i partizanima - kazao je.

Beljak se nada pobjedi razuma na predsjedničkim izborima odnosno Zorana Milanovića. Smatra da će ti izbori biti prekretnica za budućnost Hrvatske. I dok se Miroslav Škoro i Kolinda Grabar Kitarović bore za iste glasove, Beljak napominje da to njihovom kandidatu neće štetiti.

-  U najavama o promjeni strategije kampanje ne vidim ništa osim pokušaja sa strane da se Milanovića upetlja u bratoubilački rat dva kandidata HDZ-a. Škoro i Grabar Kitarović vode negativnu, defetističku kampanju, jedno protiv drugog. I to je u redu, tko se mača laća, od mača i pogiba - poručio je Beljak navodeći da Milanović za razliku od njih nema osobito negativnu kampanju.

Davor Vlaović govorio je o sramotnoj neisplati plaća u Đuri Đakoviću u Slavonskom Brodu. Ustvrdio je da se radi o mjesečnom iznosu koji Vlada potroši na vožnju skupim automobilima. Traži da se svim radnicima isplate plaće i božićnica te apelirao da se u podmirenje dugova prema radnicima uključe i županija i grad.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • vidum 13.12.2019.

    Otkud pravo i hrabrost ovom sitnom provalniku, kritizirati jednu uglednu i moćnu kriminalnu organizaciju?

  • 12.12.2019.

    osuđeni lopov u antikorupcijskoj udruzi sa mrak djevojčicom koja je Gunju pokrala u obnovi

  • Mercedes s klasa 12.12.2019.

    Zašto ga nitko ne pita koji je najbolji autoradio

Komentiraj...
Vidi sve komentare