To je to što me zanima!

Hrvatski čuvar umro u Kabulu: Pao je u kupaonici i slomio vrat

On je još prije 20 godina otišao raditi u inozemstvo i dva puta je obišao zemaljsku kuglu, pa sam se bojao svaki put kad bi bio neki napad, ispričao je njegov otac
Vidi originalni članak

Valentin Eskeričić (40) iz Kupine kraj Slavonskog broda umro je petak u Kabulu u Afganistanu, javlja Jutarnji list kojemu je tu informaciju potvrdilo Ministarstvo vanjskih i europskih poslova. Eskeričić je u Kabulu radio kao zaštitar privatne strane kompanije u jednom hotelu, a prema neslužbenim informacijama, pozlilo mu je u kupaonici pa se poskliznuo i slomio vrat. 

- Posjetio me predstavnik britanske agencije za koju je radio i rekao mi za njegovu smrt. Velik mi je to bio šok. On je još prije 20 godina otišao raditi u inozemstvo i dva puta je obišao zemaljsku kuglu, pa sam se bojao svaki put kad bi bio neki napad. I onda mi ovako iznenada jave da je umro, a trebao je idući mjesec doći doma - rekao je njegov otac. 

Prije nego što se zaposlio u hotelu, Valentin je osiguravao terentne brodove u Somailiji i naftne bušotine u Saudijskoj Arabiji, Libiji i Siriji. 

MVEP je Jutarnjem rekao da su krenuli s procedurom povratka Valentinovog tijela u Hrvatsku, a otac je istaknuo da će se i obdukcija napraviti u Hrvatskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • SamoJedanPoljubac 26.01.2020.

    Sve mi ovo smrdi na Obradovica,a nema sanse da nesretnik ovo radi 20 godina, jednostavno nemoguce.

  • SamoJedanPoljubac 26.01.2020.

    Vidim sve puno znalaca, ko da ih se stanca na traci. A jos su bolji oni koji se hvale kako su bili u A-stanu ili Iraku,a da nos izvan zice nisu promolili. Na jednoj od objavljenih slika se vidim u kojem je hotelu radio. Tko je putovao Kabulom to lako moze prepoznati,oni koji iz van zice nisu nos promolili ne znaju.

  • mrTrobec 26.01.2020.

    Hoće to u Kabulu,jaki je sklisko

Komentiraj...
Vidi sve komentare