To je to što me zanima!

Hrvatski državljanin švercao 10 kg 'trave', uhvatili ga Srbi

Droga je otkrivena skenerom nakon što je policajcima bila sumnjiva unutrašnjost vozila. Bila je upakirana u 16 paketića koji su bili skriveni u spremniku za gorivo
Vidi originalni članak

Na graničnom prijelazu Batrovci, (s hrvatske strane je Bajakovo) srpski carinici i policajci su na izlazu iz Srbije u vozilu hrvatskih oznaka kojim je upravljao hrvatski državljanin, albanske narodnosti iz Pule, otkrili skrivenih gotovo 10 kilograma marihuane.

Droga koja je otkrivena skenerom nakon što je policajcima bila sumnjiva unutrašnjost vozila, bila je upakirana u 16 paketića koji su bili skriveni u spremniku za gorivo i ispod zadnjeg sjedišta. Puljanin je policiji izjavio da putuje s Kosova u Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • SimonMarki 02.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • pješak 01.07.2014.

    Hrvatski državljanin albanske nacionalnosti (s drogom) pao Srbima u ruke! ha ha ha.... e ovaj je za njih poslastica! Ne može biti bolji ulov! Ovo je kec na asa!

  • ZEM10 01.07.2014.

    Auuu puno je onih koji imaju bolove, vratite nm tu travicu, he he he he,.

Komentiraj...
Vidi sve komentare