To je to što me zanima!

Hrvatski konzul u Bitoli autom udario pješaka pa pobjegao

Protiv 52-godišnjeg Branka Maretića makedonska policija je podnijela dvije kaznene prijave. Stradali je mladić s teškim ozljedama prevezen u Klinički centar u Bitoli.
Vidi originalni članak

Protiv počasnog hrvatskog konzula u Bitoli, 52-godišnjeg Branka Maretića, koji je upravljajući vozilom s diplomatskim pločicama udario pješaka, a potom pobjegao s mjesta nesreće ne pruživši stradalom prvu pomoć, makedonska policija je podnijela dvije kaznene prijave, javljaju agencije.

Prometna nesreća se dogodila prije tri dana kada je hrvatski konzul pod zasad neutvrđenim okolnostima automobilom udario 21-godišnjeg mladića iz Prilepa.

Ne navodi da li se nesreća dogodila na pješačkom prijelazu, a mladić je s teškim ozljedama prevezen u Klinički centar u Bitoli.

Glasnogovornik policijske uprave Đoko Strezovski rekao je kako je Maretić u izjavi policiji sve priznao i precizno opisao nesretni događaj.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • vz_sunce 27.12.2011.

    Kad bi to bio neki šljaker , komercijalista ili slično , p...šio bi otkaz i kaznu , možda zatvor , al ovako kad su oni u pitanju samo usmena opomena , jer za njih je i to previše. Nadam se da če nova vlada poraditi na tome ko nas predstavlja.

  • zoky77 26.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zdrawe 26.12.2011.

    i treba odmah u zatvor..

Komentiraj...
Vidi sve komentare