To je to što me zanima!

Hrvatski misterij: Tko je ukrao tijelo novorođenčeta iz groba?

Slučaj s kojim šira javnost i nije pretjerano upoznata, šokirao je kako mještane tako i istražitelje. Počele su priče po selu koja je svaka na svoj način potkrepljivala ono što je željela...
Vidi originalni članak

Prije 18 godina u mjestu Gornja Rijeka u Koprivničko-križevačkoj županiji jedan je slučaj potresao mjestašce. U noći 11. na 12. ožujka 2001. godine na lokalnom groblju, netko je raskopao grob i ukrao novorođenče iz lijesa koje je nekoliko dana prije bilo sahranjeno, pišu Vijesti.hr. 

Slučaj s kojim šira javnost i nije pretjerano upoznata, šokirao je kako mještane tako i istražitelje. Počele su priče po selu koja je svaka na svoj način potkrepljivala ono što je željela.

- U to se vrijeme dosta pričalo o sotonizmu i crnoj magiji. Čak smo imali i neka saznanja o obredima crnih misa koje su se provodile ne samo na području naše Policijske uprave već i susjednih. Nismo htjeli da nam promakne niti jedan trag, niti jedna mogućnost ako je moglo pomoći pri rješavanju slučaja - rekao je nedavno tadašnji načelnik PU koprivničko-križevačke.

Više od 180 obavijesnih razgovora sa preko 125 alibija nije dovelo nigdje. Osim toga, policija je istražila 42 osobe, izvršila desetke poligrafskih testiranja te stotine daktilografskih i DNK vještačenja. Nijedno od njih nije dovelo do počinitelja. Slučaj koji je kvalificiran kao povreda mira pokojnika ušao je u zastaru.
 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Papatest 04.03.2019.

    Jezerinac za parfem

  • 03.03.2019.

    Isus ga sebi uzeo ?

  • Jimmy 03.03.2019.

    Karakonđula 100%

Komentiraj...
Vidi sve komentare