To je to što me zanima!

Hrvatski serijski kradljivac buseva opet mora ići u zatvor

Serijski kradljivac autobusa i kamiona Predrag Kojadinović skupio je desetljeća dosuđenih kazni, a najnoviju je kaznu dobio zbog prijetnje bivšem policajcu
Vidi originalni članak

Predrag Kojadinović (52) s krađama autobusa i kamiona počeo je još kao tinejdžer, a od 18. godine skupio je desetke presuda za krađe i ugrožavanje sigurnosti prometa.

Vijesti Kojadinović je ponovno ukrao vozilo, ruši vlastite rekorde

Sada je pak opet završio iza rešetaka, ali ne zbog krađe vozila, već zbog prijetnje. Kako navodi Danica.hr, Kojadinović je ovih dana nepravomoćno osuđen na šest mjeseci zatvora jer je pijan s nožem u ruci prijetio bivšem policajcu. Krenuo je na policajca, no brzo su ga svladali. Pijanstvo mu je sudac uzeo kao olakotnu okolnost, a tužitelji iz Bjelovara su najavili da će se žaliti na presudu upozorivši da je kazna premala. 

Nije mu ova presuda jedina nevezana uz krađe. 1993. su ga osudili zbog ubojstva na mah za što je dobio četiri godine zatvora.

POČELO SUĐENJE Kradljivac autobusa na sudu: Hoću odgodu, nisam vidio spis

O njemu smo pisali i prije gotovo 10 godina, kad su mu sudili za krađu kamiona s prikolicom u Bjelovaru. Ukradenim kamionom je sletio u jarak, a potom pobjegao. Još je tada skupio nekoliko desetljeća dosuđenih kazni, ali je problem bio u tome što bi, skoro svaki put kad bi se našao na slobodi, opet nešto ukrao. Ukradenim autobusima znao je kupiti i putnike i prodavati im karte.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • najiram 10 30.01.2021.

    nemojte on  je  pošten  partizan...sa  time  svime  se  bori  protiv  fašista  i  kulaka...treba  nu  dati  partizansku  boračku  mirovinu...sve  to  radi  po  poznatom  uredku  druga moše...stvaranje  kaosa  i  nesigurnosti...

  • zgbzagreb 30.01.2021.

    Ne znam jesam li jedini, ali ova manjina je opet počela provocirati, Knin, HEP-ovci pa sad ovaj. Doduše ovaj zadnji nas maltretira tim krađama već godinama.

  • Josip33 30.01.2021.

    Ajd da je krao IMT traktore, jos bi ga i razumio, al buseve???

Komentiraj...
Vidi sve komentare