To je to što me zanima!

Hrvatski vojnici u Afganistanu: 'Sretan Uskrs i ostanite doma'

Neka vjetar uvijek bude iza vaših leđa, neka vas prati samo ljubav i sreća. Neka vam Bog bude zaštita najveća. Sretan Uskrs svima u domovini i ostanite doma - čestitka je koju su poslali hrvatski vojnici iz Afganistana
Vidi originalni članak

Pripadnici i pripadnice 12. hrvatskog kontingenta u misiji Resolute Support u Afganistanu proslavili su u nedjelju najveći kršćanski blagdan, Uskrs, a u čestitki su svojim obiteljima poručili da ostanu doma, izvijestilo je Ministarstvo obrane (MORH). 

Zapovjednik 12. hrvatskog kontingenta brigadir Ivica Matanović i vojni kapelan don Branko Čagelj tom su prigodom zaželjeli sretan i blagoslovljen Uskrs, a pripadnici kontingenta poslali su uskršnju čestitku obiteljima u Hrvatskoj i poručili da ostanu doma.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na uskršnje jutro, na svetoj misi, jedan pripadnik 12. hrvatskog kontingenta primio je sakrament Svete potvrde, nakon čega je upriličen uskršnji doručak, stoji u priopćenju.

Tijekom Velikog tjedna pripadnici kontingenta pripremali su se za obilježavanje blagdana kroz sakramente svete ispovijedi te večernje mise koje je predvodio vojni kapelan Branko Čagelj.

Sve aktivnosti u kampu Marmal provedene su poštujući propisane mjere zaštite i prevencije protiv COVID-19, stoji u priopćenju Ministarstva obrane. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 13.04.2020.

    Ostanite doma ostanite bez posla.Dodite na posao da dobijete koronu i dnevno jebanje u mozak.

  • Cipelcug 13.04.2020.

    Hvala dečki i dođite doma.

  • salixalba 13.04.2020.

    Sretan Uskrs i vama ! I... i vratite se doma !

Komentiraj...
Vidi sve komentare