To je to što me zanima!

Hrvatskog turista u Brazilu napali i upucali u trbuh i noge

Mediji su turista identificirali kao Roberta Bošnjaka. On je policiji kazao kako su ga presrela trojica napadača i pokušala opljačkati dok u južnom dijelu Rija išao prema Copacabani
Vidi originalni članak

Hrvatski turist teško je ozlijeđen nakon što je u noći s petka na subotu na ulicama brazilskog Rija upucan u trbuh i noge, javljaju tamošnji mediji. 

Motiv napada najvjerojatnije je pljačka, špekuliraju, piše Večernji.

Mediji su turista identificirali kao Roberta Bošnjaka. Neki pišu da je star 43 godine, drugi da ima 46. 

Bošnjak je policiji kazao kako su ga presrela trojica napadača i pokušala opljačkati dok u južnom dijelu Rija išao prema Copacabani.

Nakon što su ga ranili iz vatrenog oružja, pobjegli su. 

Bošnjak je prevezen u lokalnu bolnicu gdje je operiran, a liječnici kažu da je izvan životne opasnosti. Napadače na hrvatskog turista nisu uspjeli pronaći, a istraga koja će objasniti što se dogodilo nastavit će se kad se turist oporavi te kad saslušaju svjedoke, pišu brazilski mediji.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • pad s oklopnog transportera 13.03.2016.

    Ne pada mi na pamet uz ovako lijepu svoju državu koju nisam još obišao,ići uopće preko granice.Ma ne idem nit u Sloveniju,Bosnu.. do Zadra mi nekako taman iz ZGa ,neznam jednostavno nemam afiniteta za to,ok shvaćam ja da ljudi vole putovati i sve to ,al ja da mi netko kaže odi sad ti u Brazil,evo ti i karta i džeparac,ja bih rekao,a jel mogu ja to prebacit za jedan vikend u Tuhelju recimo,eto

  • Gregori53 13.03.2016.

    Brazil je Majka prema Meksiku i Kolumbiji. Nije to Europa, prosao sam to sve pa znam iz vlastitog iskusva.

  • alcapone123 13.03.2016.

    opasan je Brazil...mi ni neznamo što je kriminal.

Komentiraj...
Vidi sve komentare