To je to što me zanima!

Hrvatskoj 450 milijuna eura iz fondova EU za radna mjesta

Europski fond za regionalni razvoj (228,4 milijuna eura) uložit će se u podršku poslovanja malih i srednjih poduzeća, istraživanja te u željeznice i plovne putove
Vidi originalni članak

Europska komisija u ponedjeljak je odobrila plan ulaganja Hrvatske za korištenje sredstava kohezijske politike EU u iznosu od 449,4 milijuna eura za poticanje rasta i stvaranje radnih mjesta. Europski novac mora se iskoristiti do kraja 2016., a koliko će ga se iskoristiti, ovisi o projektima s hrvatske strane. Ulaganja kohezijskog fonda (149,8 milijuna eura) namijenjena su gospodarenju otpadom i otpadnim vodama te poboljšanju opskrbe vodom.

Europski fond za regionalni razvoj (228,4 milijuna eura) uložit će se u podršku poslovanja malih i srednjih poduzeća, istraživanja te u željeznice i plovne putove. Socijalni fond (60 milijuna eura) poduprijet će stvaranje radnih mjesta i projekte socijalnog uključivanja i obrazovanja.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • ludom 27.08.2013.

    Ne znam kako i koliko EU može kontrolirati gdje će stvarno završiti taj novac, jer mislim da, dati novac ovim našim "stručnjacima", znači pozdraviti se i zaboraviti ga. A moguće je da je taj novac i namijenjen ovima na vlasti da bi i dalje imali motiva držati raju na kratkom lancu. Jer svim političarima (to je prelijep naziv), zajednički je jedan motiv, a to je lova i vlastita karijera.

  • gallovix 27.08.2013.

    sta nam to vrijedi kada ne znamo sta cemo s time.

  • zng108 27.08.2013.

    stize svjezi kapital politicari pripremite dzepove...........biti ce pljacke..............sad ce biti ovako onako a pare nestale pod sumnjivim okolnostima.................

Komentiraj...
Vidi sve komentare