To je to što me zanima!

'Hrvatsku i Kazahstan je najviše pogodila recesija'

Recesija će, procjenjuje američki list, najviše pogoditi turizam, koji čini 20 posto BDP-a države. Osim turizma, problema će imati i gospodarstvo
Vidi originalni članak

Hrvatska je među 10 recesijom najugroženijih zemalja, objavio je U.S. News. Recesija će, procjenjuje američki list, najviše pogoditi turizam, koji čini 20 posto BDP-a države. Osim turizma, problema će imati i gospodarstvo. Postotak broja nezaposlenih narast će ove godine za 12 posto. No ni građani Hrvatske, piše U.S. News, nisu optimistični. Njih 78 posto smatra da se Hrvatskoj ne piše dobro. Problem je, smatraju građani, u velikom broju nezaposlenih. Hrvatska zasad, navode, nema problema sa zaduživanjem, no uskoro bi mogla imati problema s vraćanjem dugova.
Uz Hrvatsku recesija će najviše pogoditi Kazahstan, Vijetnam, Bjelorusiju, Ukrajinu, Venezuelu, Argentinu i Latviju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • dozvati1 22.04.2009.

    ....za ovo društvo, po hitnom postupku ukinuti vize....sad nas barem bananko ima sa kim uspoređivati ...

  • MpH 22.04.2009.

    Prema SAD-u mi smo u istom rangu s Kazahstanom, Tajlandom, Kambodžom, Afganistanom itd. Ma nabijem ja te seronje željne krvi na ***u... Da nije bilo njihovog preseravanja i demonstracije moći na Bliskom istoku, sve pod krinkom rata protiv terorizma, a svi znamo da njih boli briga za mir (bitna je jedino i samo nafta) ne bi ni bilo krize, tj, ako bi je i bilo ne bi bila ovako velikih razmjera... Amerika-zlo!!!

  • andariel 22.04.2009.

    doista? pa uopće do sad to nisam skužila. vrhunski novitet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare